Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Behandlingsferie

Hvorfor behandlingsferie i Tyrkia?

Medisinsk ferie og turisme dekker over en stigende tendens innenfor sunnhetspleie. Her på sidene kan du lese mer om de behandlinger og metoder, som tilbys på Dünyagöz Hospitals Group, Anatolia Hospital og Healthy Smile som for eksempel øyekirurgi med laserbehandling, tannbehandling, hårtransplantasjon, thermal/spabehandlinger, fertilitetsbehandling, kosmetisk kirurgi og rehabilitering. Bestemmer du deg for eksempel for å gjennomgå en medisinsk behandling i Tyrkia, kan du ofte spare fra 30-70% i forhold til samme behandling i Norge. Detur tar seg av reisebestillingen (fly, hotell, mv), og du er selv i direkte kontakt med klinikk eller sykehus, hva din behandling angår. 

Kombiner ferie og behandling 

Du behøver ikke å skulle velge mellom en avslappende ferie og en behandlingsferie. Her kan du få begge deler! Vi sørger for din reisebestilling (hotell og fly), når den tid kommer, og du er selv i direkte kontakt med sykehus/klinikk. Med en spennende historie og klassisk arkitektur, rolige oppholdssteder i fjellene og bakker dekket med duftende appelsinlunder og ikke minst sandstrender med turkist vann og romantiske kystbyer sikrer Tyrkia at der er noe for enhver smak. 

Sikker og pålitelig medisinsk reiseservice 

I Tyrkia har behandlingsferier lenge vært et velkjent fenomen, og landet har generelt en høy standard innenfor privat sunnhetspleie. Her på sidene kan du lese om både standard pakkeløsninger til overkommelige priser eller individuelt tilpassede løsninger. Alle behandlinger utføres på klinikker og sykehus av autoriserte leger og personale, og hver enkelt institusjon er registrert i det tyrkiske helseministeriet. 

Derfor skal du reise med Detur

Detur har mange års erfaring med å arrangere reiser, og Dünyagöz Hospitals Group, Anatolia Hospital og Healthy Smile har mange års erfaring innenfor deres respektive områder. Her kan du spare mye penger på din behandling og samtidig nyte din rekreasjon i flotte omgivelser på noen av landets beste hoteller. Du er i helt trygge hender. Du kan til enhver tid kontakte klinikken/sykehuset via skjemaene under hvert avsnitt.