Pris

Velg prisklasse: 3990,--4990,-

Hotellkategori

1

1

2

1

1

TYRKIA / KEMER

Den trivelige småbyen som er omgitt av de mektige Taurusfjellene og havet.

Det er ikke lenge siden folket i Kemer forsørget seg på fiske og jordbruk. I dag har stedet utviklet seg til et moderne turistområde, men har på tross av dette beholdt sin småbysjarm med en rolig atmosfære og lav bebyggelse.
Ved Kemers kystlinje finnes det vakre naturstrender av sand, rullestein og krystallklart vann. Dette gjør stedet populært blant barnefamilier og den som vil ha en avkobling fra hverdagen. Langs Kemers gågate ligger butikker
og restauranter med uteservering.
Fakta om Kemer

Innbyggertall
Ca 17.000.

Flytid
Under 4 timer.

Transfer
Ca 1 time og 15 minutter.

Strand
Sand- og steinstrender med rent og klart vann.

Fornøyelser
Mange restauranter, barer og noen nattklubber i Kemer.

Sport/aktiviteter
Kemer har en populær vannpark. Mange av Deturs hotell har sport og aktiviteter.

Barnevennlighet
Feriebyen passer bra for familier.

Servicekontor
Detur har ikke eget servicekontor i Kemer, men vi besøker hotellene et par ganger i uken. Se oppslag på hotellet. Våre reiseledere kan også treffes på servicekontoret i Antalya.

Avstander
Kemer–flyplassen:      60 km.
Kemer–Beldibi: 17 km.
Kemer–Antalya: 45 km.
Kemer–Alanya: 180 km.--------- Utflukter for Marmaris ---------


Tyrkisk bad
Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik som tyrkerne har blitt gjort i tusener av år. Behandlingen kan avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje for de som ønsker dette (massasje mot tillegg).

Pamukkale
En av Tyrkias mest besøkte severdigheter er kalksteinsklippene Pamukkale og dens vannkilde. Det varme, mineralrike og framfor alt kalkrike vannet har i løpet av årtusenet rent utfor berget og skapt vakre, hvite terrasselignende formasjoner. Her finnes bl.a. bassenget, som er oppkalt etter Kleopatra, med kolonner og søyler. Allerede de gamle grekerne og romerne forstod verdien av vannets virkning og de kom fra fjern og nær for å bade og bli unge og vakre. En hel by ble bygget omkring vannkilden; byen Hierapolis. I dag finnes fortsatt bl.a. et amfiteater, romersk bad og mange sarkofager godt bevart. Ta med badeklær da det vil bli mulighet for et bad (mot tillegg).

Tyrkisk aften
På vår tyrkiske vil du oppleve alt fra tradisjonelle tyrkiske folkedanser til magedans, en helt uforglemmelig opplevelse. Bli med oss og føl den hundre år gamle eksotiske atmosfæren, og ta deg gjerne en svingom med  ordentlig tyrkisk folkedans. Under denne kvelden vil du ta og føle på det orientalske Tyrkia. Utflukten er All Inclusive. NB: Engelsktalende guide.

Båttur i marmaris
Hva er vel bedre enn en båttur ut på det store middelhavet? Kjenn sola varme kroppen, kjøl deg ned i det salte vannet og nyt den herlige brisen. Under turen vil vi stoppe i flere forskjellige vakre bukter i Marmaris sin skjærgård, slik at du kan ta en forfriskende dukkert, eller for de som ønsker det, bare legge seg ned og slappe av og se de majestetiske fjellene fra sjøsiden. Utflukten inkluderer lunsj.

Rhodos
Hvorfor ikke besøke to land på en ferietur! Fra Marmaris tar det knapt en times båtreise til den greske øya Rhodos. Her finnes severdigheter, shopping og det greske kjøkkenet.

Dalyan
En vakker dag som byr på mye variasjon. Vi ferdes med elvebåt gjennom det sivbevokste deltaet i Dalyan, et naturreservat med et rikt dyreliv som f.eks. skilpaddene caretta. Naturen må oppleves! Et stykke inn i landet finnes de imponerende klippegravene i Kaunus og et amfiteater. Dere får sjansen til å ta et gjørmebad i Köycegiz, og bade på den kjente skilpaddestranden Iztuzu beach. Dette er en populær og velkjent utflukt.

Gökova båttur
En herlig dag på Egeerhavet med mye sol, bading og fantastisk natur. Ved lunsjtider så serveres lunsj og deretter så legger vi til havn ved Kleopatras Øy. For de som er interessert i historie, er det også en omvisning i ruinene som gjenstår etter den antikke byen Cedrae. En hel dag dedikert til dere som er ute etter det lille ekstra. Utflukten inkluderer lunsj.

Solnedgang jeep safari
Vi kjører fra Marmaris på ettermiddagen. La øynene hvile på det vakre landskapet, for med en JEEP så kommer vi frem hvor man normalt ikke kommer frem med bil. Vi kjører gjennom landskapet og får se flere små bukter og fjellandsbyer på vei til målet med turen hvor vi blir invitert på middag og levende musikk. Det er mange muligheter for bading, så husk å ta med badetøy. For den romantiske eventyreren er dette en god mulighet til å nyte solnedgangen med en som står deg nær. Utflukten inkluderer middag.---------- Utflukter for Alanya ---------


Pamukkale
Tyrkia er et land som har mye mer å tilby enn bare sol og bad. En av disse stedene er vakre Pamukkale med sine hvite kalkstein, klipper og dens vannkilder. Det kalkrike vannet har skapt terrasselignende formasjoner som ikke finnes noe annet sted i verden. I tillegg kan man fortsatt oppleve et amfiteater og et romersk bad. Reisen går over Taurus-fjellene mot den vestre delen av Tyrkia. Du vil få en guidet tur fylt med Tyrkias kultur, tradisjoner og historie på veien.

Tyrkisk bad
Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik somtyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.

Landsbytur
Opplev den vakre naturen og en utrolig utsikt. På denne turen får du oppleve det virkelige landsbylivet, med besøk i en moské og en tyrkisk familie. En perfekt utflukt som hele familien kan like!

Antalya bytur
Første gang du er i Antalya? Bli med på en spennende bytur der du vil få oppleve de største severdighetene på en ettermiddag! Dere vil bli guidet rundt i Tyrkias femte største by, besøke både fossefallet og gamlebyen og ta turen med spennende shopping på den store Meydan bazaren.

Alanya Båttur
En klassiker i Alanya! Gå ikke glipp av denne herlige turen på Middelhavets blå bølger, med masser av sol og bad. Du vil kunne oppleve spennende grotter som har blitt brukt av pirater. Hva kan vel være bedre enn å ligge på dekk og nyte solen fra Middelhavet? Hva med en dukkert i det innbydende tempererte vannet?

Delfinshow
Nå kan endelig drømmen komme til live. Svømme med delfiner. Billetter for svømming og show kan kjøpes av Deturs guider. Denne utflukten passer for hele familien. Glem ikke å ta med fotoapparat og solkrem.

Manavgat båttur
En deilig avslappende dag på vanner hvor du kan bade i det salte middelhavet og det søte smaragdgrønne vannet. På veien stopper vi på et lokalt marked hvor du kan teste dine prutekunnskaper. Utflukten er All Inclusive. Glem ikke å ta med vann på flaske, badeklær, håndkle og lommepenger til Basaren.

Sapadare Kanyon
Bli med oss og nyt en halv dagstur i det vakre landskapet på den tyrkiske landsbygda. Vi besøker den fantastiske Sapadare Kanyon hvor du vil miste pusten av det helt nydelige landskapet. Utflukten inkluderer snacks. Glem ikke å ta med vann på flaske og lommepenger til mer drikke.

Mini Jeep
Vi besøker Dim grotten og Dim elven. Dim grotten er en av Tyrkias lengste grotter som er åpne for publikum, og Dim elven er noe man bare må oppleve. På Deturs Mini JEEP safari kan man nyte sol, fart og spenning på veien. Utflukten inkluderer lunsj.

Shoppingtur
Bli med oss på shoppingtur der vi besøker en skinnbutikk, en gullsmed og en souvenirbutikk. En halv dagstur for shopping i anerkjente butikker med originale varer til betraktelig bedre priser enn hjemme.---------- Utflukter for Side --------


Hamam
Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik somtyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.

Pamukkale
Tyrkia er et land som har mye mer å tilby enn bare sol og bad. En av disse stedene er vakre Pamukkale med sine hvite kalkstein, klipper og dens vannkilder. Det kalkrike vannet har skapt terrasselignende formasjoner som ikke finnes noe annet sted i verden. I tillegg kan man fortsatt oppleve et amfiteater og et romersk bad. Reisen går over Taurus-fjellene mot den vestre delen av Tyrkia. Du vil få en guidet tur fylt med Tyrkias kultur, tradisjoner og historie på veien.

Landsbytur
Opplev den vakre naturen og en utrolig utsikt. På denne turen får du oppleve det virkelige landsbylivet, med besøk i en moské og en tyrkisk familie. En perfekt utflukt som hele familien kan like!

Tyrkisk aften
Turen går til en lokal restaurant, der bordene er ferdig dekket og alt er klart for en helaften med mye moro. Under hele kvelden blir man underholdt av tyrkisk folkedans fra ulike deler av landet og kvinnelige magedansere. Dette er en annerledes kveld med en deilig middag og mange fristelser.

Manavgat båttur
Kom og bli med på en herlig båttur på den smaragdgrønne elven som renner gjennom byen Manavgat ut til middelhavet. Dette er en tur med mulighet for soling og er man heldig kan man få se skilpadder som svømmer langs elven. I løpet av dagen vil det bli servert mat og drikke på båten og det blir også mulighet for å se magedansing på nært hold. Manavgat båttur en en av våre mest populære turer og gir deg en sjanse til å se hvor ferskvann og saltvann møtes.

Jeep Safari
Dette er en utflukt for de som ikke er redde for å bli våt og få støv på kroppen. Denne turen opp til Taurusfjellene foregår med Jeep, noe som gjør at vi kan komme frem der andre biler må gi opp. På turen kan du få se gamle ruiner fra romersk tid, besøke en moské og svømme i Green Lake. Green Lake er en flott innsjø mellom fjellene. Dette er en livlig utflukt med musikk og mye moro!

Side by- og shoppingtur
På denne utflukten kan du få vite om den fortryllende historien om Side av våre dyktige guider. Lær om hva du faktisk ser når du går gjennom byen og hva som er rundt deg. I tillegg til den historiske delen av utflukten blir du opplyst om hva som finnes i byen av restauranter og butikker. Under turen kommer vi til å stoppe flere ganger slik at man har mulighet til å shoppe produkter som skinn og gull til en rimelig penge. Guidene våre vil stå til disposisjon slik at du får all den hjelpen du trenger.

Delfinshow
Hvorfor ikke tilbringe en ettermiddag på delfinshow? Her kan du se delfiner og hva slags fantastiske triks de kan utføre. Det vil også bli mulighet til å bli bydd med på show med sjøløver. Dette er en utflukt som vil være moro for hele familien. Du vil få vite mer om delfiner og til og med få mulighet til å svømme sammen med en delfin. Ikke gå glipp av denne sjansen til å svømme med et av verdens smarteste dyr. Dette er en veldig populær utflukt så her lønner det seg å bestille tidlig slik at du og din familie får plass på showet. Snakk med din guide for å bestille.

Vannpark
For deg som ikke vil sløve på stranden under hele ferien så kan du bli med oss på vannparken som ligger rett utenfor side. Der har man vannrutsjebaner for både liten og stor. Dette er en dag med mye moro for hele familien. I tillegg til vannrutsjebanene er det mulighet for å prøve ut rafting i et eget basseng eller strikkhopping mot en ekstra kostnad. Utflukten inkluderer en lett lunsj og gratis drikke hele dagen.

Rafting
Hvis du er på jakt etter et ordentlig eventyr i ferien så er rafting definitivt et godt alternativ. Sammen med andre eventyrere vil dere rafte ned strykene i elven. På bare noen få timer vil dere nå målet der det blir servert lunsj og man vil få se filmer og bilder som fotografen har tatt. Denne utflukten passer også for yngre gjester slik at hele familien kan være eventyrere sammen.


----------- Utflukter for Antalya, Belek og Kemer -----------

Tyrkisk bad
Start ferien med total avslapning på et Tyrkisk hamam! Du blir peelet og vasket med lette bevegelser slik somtyrkerne har gjort det i tusener av år. Behandlingen avsluttes med en vidunderlig helkroppsmassasje.

Pamukkale
Tyrkia er et land som har mye mer å tilby enn bare sol og bad. En av disse stedene er vakre Pamukkale med sine hvite kalkstein, klipper og dens vannkilder. Det kalkrike vannet har skapt terrasselignende formasjoner som ikke finnes noe annet sted i verden. I tillegg kan man fortsatt oppleve et amfiteater og et romersk bad. Reisen går over Taurus-fjellene mot den vestre delen av Tyrkia. Du vil få en guidet tur fylt med Tyrkias kultur, tradisjoner og historie på veien.

Landsbytur
Opplev den vakre naturen og en utrolig utsikt. På denne turen får du oppleve det virkelige landsbylivet, med besøk i en moské og en tyrkisk familie. En perfekt utflukt som hele familien kan like!

Antalya bytur
Første gang du er i Antalya? Bli med på en spennende bytur der du vil få oppleve de største severdighetene på en ettermiddag! Dere vil bli guidet rundt i Tyrkias femte største by, besøke både fossefallet og gamlebyen og ta turen med spennende shopping på den store Meydan bazaren.

Kemer båttur
Pass på å få sett den tyrkiske rivieraen fra sjøsiden. Nyt den svale havbrisen, vakre omgivelser, og ta et bad i Middelhavets turkise vann. En skjønn dag med sol, strand og avkobling på havet med lunsj ombord.

Tyrkisk aften
Turen går til en lokal restaurant, der bordene er ferdig dekket og alt er klart for en helaften med mye moro. Under hele kvelden blir man underholdt av tyrkisk folkedans fra ulike deler av landet og kvinnelige magedansere. Dette er en annerledes kveld med en deilig middag og mange fristelser.

Akvarium
Antalya akvarium er et av verdens største akvarium, med verdens lengste undervanns tunnel. Du kan oppleve magien fra undervanns verden og kaste snøball inne i snøland (snøland koster ekstra). Det er også mulighet til å svømme med fisker (mot tillegg). Her er det noe for enhver alder.  Det er inkludert transport til og fra hotellet med akvariets egne busser, entre og lunsj. Ta med: Badetøy og kamera. Det er ingen guide med på utflukten. Drikke er ikke inkludert.

Landskapstur / a la turka
Antalya har mange fjell rundt regionen i Taurus fjellkjeden. I fjellene finnes det mange fantastiske utsiktsplasser og guidene kan fortelle historiske fakta og om livet i landsbyene og livet i storbyen Antalya. Vi kommer til å kjøre i cirka 1,5 time fra Antalya til en liten restaurant der vi prøvesmaker tyrkisk kaffe og te før vi begynner på reisen opp i fjellene. Vi nyter en fantastisk lunsj sammen mens vi nyter utsikten. Flere flotte utsiktsplasser, 4 ulike landsbyer, en bro fra den romerske tiden og en antikk by. Vi kommer også til å stoppe ved en appelsingård der man kan plukke appelsiner og nyte ferskpresset appelsinjuice til maten.
Inkludert: Transport,Lunsj, Gözleme (drikke ekstra), Skandinavisktalende guide. Ta med: Gode sko, kamera------------- Utflukter for Bodrum -----------


Tyrkisk bad
Den aller beste måten å starte ferien din på er å besøke et ekte, tyrkisk bad. Her venter en skikkelig rengjøring fra topp til tå med oppvarming, skrubb med hampvott og skummassasje. Etterpå kjenner man seg som et nytt menneske, både fysisk og psykisk. Med et tyrkisk bad får dere garantert en finere og jevnere brunfarge.

By- og shoppingtur
Den beste måten å lære om Bodrum på, er å bli med på en bytur med våre kunnskapsrike guider. De vil vise deg byens skatter, og to av de beste shoppingbutikker med gull og lær. Under turen besøker vi Myndos port. Lunsjen tar vi på en restaurant i Bodrum Marina.

Båttur
Hva er bedre enn en avslappende båttur ute på Middelhavet? Vi drar ut på bøljan blå og vil utover dagen utforske de vakre vikene rundt om Bodrum. Vi vil også ta turen rundt ved strendene hvor man kan ta et avkjølende dykk. Lunsjen tar vi om bord i båten mens vi nyter solen og den vakre utsikten.

Efesos
Efesos, en av de mest kjente antikke byene, må oppleves! Her vil du få se flere tusen år gamle bygninger som forteller hver sin historie. Vi kommer til å besøke tempelet som ble dedikert til gudinnen Artemis – som er en av verdens 7. undre innenfor antikk tid. Som nyhet vil vi også besøke den sjarmerende byen Şirince og Jomfru Maria’s hus i vårt program for denne utflukten. Inngangsbilletter, frokost og lunsj er inkludert. Drikkevarer er ekstra.

Pamukkale
Ingen ferie er komplett uten et besøk til Pamukkale når man er i Tyrkia! I løpet av en dag får dere oppleve et Tyrkia som byr på uforglemmelige naturopplevelser, f.eks de vakre kalkterassene og en kjempeutsikt over det mellom-anatoliske landskapet. Kalkterassene og dens vann er et naturfenomen. I et sagn sies det at vannet har en helende effekt som gjør en 10 år yngre. Dere kommer til å føle historens vindslag når dere går rundt mellom de velbevarte ruinene fra den gamle romerske byen Hierapolis. Dere kan gå i grekernes og romernes fotspor og fantasere om hvordan livet var for tusen år siden. I løpet av utflukten får dere vite nesten av om Tyrkia og landets fascinerende historie, om «bomullsslottet» og om Necropolis. Pamukkale er et mirakel! Inngang til Hierapolis, frokost og lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Halikarnas Peninsula
Alle bør nyte den flotte utsiken over Halikarnas Peninsula. Vi tar en titt på bassaren og deretter nyter vi lunsjen ved Gümüslük-stranden. En svømmetur eller en spasertur på toppen av den nedsynkende bymuren vil kjøle deg ned på en varm dag. Lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Badeland
Dette er den perfekte utflukten for hele familien! Her vil vi reise til det store og berømte badelandet i Bodrum. Under hele dagen kan dere på egenhånd prøve de forskjellige vannskliene på området, spise og drikke, eller bare slappe av i en stolstol.

Natursafari
Dette er en spennende dag hvor vi kjører Jeep. Utflukten inkluderer lunsj. Drikke er ekstra.

Kos, Hellas
Under denne utflukten til Kos får du muligheten til å besøke to land på din ferie! Vi kjører båt over til Kos som tar en i underkant av en time fra Bodrum. Denne dagen på Kos har dere helt for dere selv og dere har mulighet til å besøke historiske steder, shoppe, spise eller bare nyte den deilige solen.  Transport til marinaen og båttur er inkludert. Drikke er ekstra.

Jeepsafari
Heldagstur i det Tyrkiske landskapet. Transport og lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Fisking
En hel dag med fisking og sol. Båttur, utstyr og lunsj er inkludert i utflukten. Drikke er ekstra.

Dykking
Dykking for nybegynnere og viderekomne dykkere. Aldersgrensen for denne utflukten er 14 år. For mer informasjon spør guiden din.Alternativ funnet 1 side(r).
Sorter
Hotellnavn Måltider Sted Avreisedato: Døgn Fra Pris

Nar Hotel

ALT INKLUDERT KEMER 27.04.2014 7 OSLO

3990,-

Bestill

Novia Gelidonya Hotell

ALT INKLUDERT KEMER 27.04.2014 7 OSLO

4190,-

Bestill

Champion Holiday Village

ALT INKLUDERT KEMER 27.04.2014 7 OSLO

4590,-

Bestill

Maxim Resort Hotell - All Inclusive

ALT INKLUDERT KEMER 27.04.2014 7 OSLO

4690,-

Bestill

Palmet Resort Hotell - All Inclusive

ALT INKLUDERT KEMER 27.04.2014 7 OSLO

4790,-

Bestill

Kilikya Palace

ALT INKLUDERT KEMER 27.04.2014 7 OSLO

4990,-

Bestill