Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur

Hotel Vincci Seleccion La Plantacion Del Sur

Sesong:

Stilig og innbydende hotell i Costa Ajuna området.
Beliggende i en skråning i nærheten av Costa Ajunana sentrum finner vi dette hotellet  med en frodig hage som omgir hovedbygningen og villabygningene. Stranden og sentrum finnes  innen gangavstand (ca. 500m). Hotellet tilbyr gode fasiliteter som blandt annet Nammu spa og konferansefasiliteter, klesbutikk, samt gratis Wi-Fi tilgang.Hotellet har en triveligelig restaurant og lobbybar.Forøvrig fokuseres det på velferdsaktiviteter, badstue og skjønnhetssalong / frisør (ekstra kostnad), et velutstyrt treningsstudio, tennisbane og biljard (avgift). For barn er det en miniklubb (4-12 år).Det finnes flere svømmebassenger samt et eget barnebasseng.To av bassengene er oppvarmet.Bassenghåndklær er tilgjengelig. Til den offentlige stranden er det et par ganger om dagen transport.På stranden finnes solsenger og parasoller, bar service, samt en rekke vannsportsaktiviteter mot betaling. De nærmeste golfbanene Golf Costa Adeje 5 km, Golf Las Americas 7 km, Golf De Sur 20 km og Amarilla Golf 23 km.


Rommene
Romslige, klassisk innredede superior rom, med flislagt gulv, safe og en møblert balkong eller terrasse (første etasje). Badet har dusjkabinett, badekar og separat toalett, samt hårføner. Ekstra seng er tilgjengelig i en stue med sofa.Rom med havutsikt mot tillegg i prisen.
Junior Suite er større rom (60 m2) med en separat sittegruppe, ellers de samme fasilitetene som standard rom. Rommene har utsikt mot havet.

Øvrig
Den offisielle vurdering av hotellet er 5 *. Hotellet ble bygget i 2005 og har en fire-etasjes hovedbygning og flere villa bygninger, totalt 163 rom. Hotellet ligger i en skråning, høydeforskjell og en masse trapper, ramper i tillegg, men ikke godt egnet for funksjonshemmede. 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 4 )
  • Heis

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

  • Innendørs bar ( YES )
  • Utendørs bar ( YES )
  • Spisesal
  • A la carte-Mot avgift

BASSENG

  • Voksenbasseng
  • Barnebasseng
: Mot betaling