Idafe Apartments

https://www.detur.no/static/gran_canaria_idafe_apartments_s_idafe/gran_canaria_idafe_apartments_s_00_idafe.jpg

Sesong:

50 m fra stranda.
Ett lite enkelt leilighetshotell midt i sentrum for de som vil være en del av Las Palmas sitt pulserende storbyliv. Stranden Las Canteras ligger 50 m lengre nede i gaten.Hotellet ligger i et område med mange butikker og restauranter. Til det store shoppingsenteret Las Arenase er det ca 2 km og El Muelle ligger 700 m unna. Et par kvartal unna (ca 500 m) ligger Park Santa Catalina, som er et stort torg med beplanting,der en stor del av byens populære natteliv. (restauranter, barer og nattklubber) finner sted. Her ligger også busstasjonen for de som vil se seg rundt på øya. På hotellets tak finnes en liten solterrasse med et fåtalls solsenger.

Leilighetene
Relativt romslige og enkelt innredde leiligheter. Ettromsleiligheter (studio) med to seperate sengar eller en dobbelseng. Ale leiligheter har tv (lokala kanaler), keramikkgolv og et minikjøkken med kjøleskap,to kokeplater, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Bad med toalett og dusj. Bare tre rom har balkong,disse ligger i sjette etasje.De øvrige har ingen balkong.Leilighetene har utsikt mot gata.Leilighetene har ingen airkondisjonering eller oppvarmingsmuligheter.

Øvrig
By/sentrimsområde med trafikk som kan være forstyrrende. Bygd 1966, renovert 2008 og delvis renovert i 2016/2017. En byggning med totalt 66 leiligheter. Heisen går ikke helt opp til solterrassen på taket. Wifi i lobbyen og i rommene (gratis). Safe på rommet koster ca 9 euro/uke (feb-17). En mindre matbutikk finnes ca 20 m fra hotellet og minibank ca 100 m bortenfor hotellet. Transferbussen stopper ca 100-200 m fra hotellet. 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 6 )
  • Heis

RESEPSJON

: Mot betaling