detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Lopesan Costa Meloneras

 

Stort og luksuriøst

Velkommen til et ordentlig luksushotell og et av de største på øyen. Her finnes alt for at man skal få en virkelig komfortabel reise. Hotellet er smakfullt innredt og man legger stor vekt på service. Hotellet omgis av en stor hage med mange grøntområder og flere bassengområder. Hovedbassenget er et stort, flott infinitybasseng. Det finnes i tillegg tre mindre bassenger, barnebasseng og en jacuzzi. Alle disse (utenom hovedbassenget) er oppvarmet i nov-mars. Hotellet har også en stor spa-avdeling. Utover dette finnes det barer, førsteklasses restauranter, treningsrom, minigolf, bordtennis samt et aktivitetsteam som arrangerer trening og underholdning i løpet av dagen. I tilknytning til hotellet ligger et casino (18års aldersgrense). Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene

Romslige, komfortable og klassisk innredte rom. Standardrom for to personer med mulighet for en ekstraseng. Alle rom har to separate senger, telefon, satellitt-tv, marmorgulv, minibar (mot kostnad) og stor balkong eller terrasse. Badene har badekar, dusj, hårføner og toalett. Aller rom er røykfrie. Det finnes seks handikaptilpassede rom på forespørsel (baderomsdøren er 80 cm bred, to av bassengene har heis for handikappede).

Øvrig

By/turistområde med trafikk, folkeliv og hotellets underholdning som kan virke forstyrrende. Bygget i 2000. Totalt 1136 rom. Konferansemuligheter. Minibank finnes på hotellet. Gratis trådløst internett i lobbyen og mot kostnad på rommene. Bassenghåndkle kan lånes. Mot kostnad. Safe på rommet mot kostnad, klimaanlegg inngår. Hotellet tillater ikke menn med shorts på kveldstid, man skal være generelt pent kledd. Hotellet ordner transport til begge golfbanene Meloneras Golf og Maspalomas. Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag for gjester med halvpensjon.

Adresse: c/ Mar Mediterraneo 1, E-35100, Meloneras, Gran Canaria
Tel: +34 928 154 400


Fasiliteter

AVSTAND

  • Flyplass i Gran Canaria Airport - 40 km
  • Strand ( Maspalomas Beach - 300 m )
  • Lokalt sentrum ( Meloneras Center - 0 m )
  • Sentrum ( Playa del Inglés - 4 km )

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 8 )
  • Heis ( 12 )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling