detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Paradero 2

Sesong:

 God beliggenhet i sentrum av Playa del Americas og nært stranden


Dette enkle leilighetshotellet har en ideell beliggenhet og stranden ligger bare 400 meter unna.Området består for det meste av hotell,butikker,barer og restauranter.Paradero II har ingen egne fasiliteter. Resepsjon og bassengområdet ligger i  Caribe hotell  (250 m), hvor f.eks. vaskeritjenester, et internetthjørne og en bar og restaurant samt en rekke aktiviteter som tennis, minigolf og biljard (gebyr) kan benyttes.Hotellet består av fem to-etasjers rekkehus, trapp til andre etasje, grøntområder mellom bygningene.


Leilighetene
Renoveres i løpet av sommeren 2017.Romslige studio med flislagt gulv og et kombinert soverom / stue med kjøkkenkrok. Kjøkkenkroken har enkel utrustning,vannkoker og kaffetrakter.Badet har toalett og dusjkabinett,hårføner kan leies i resepsjonen.Mulighet for en ekstra oppredning på sovesofa.


Øvrig
Hotellet ble bygget i 1982, alle studioer renoveres i løpet av sommeren 2017. Hotellet består av fem to-etasjes bygninger med totalt 72 studio, ingen heis, hotellområdet har flere  trapper. Wifi over hele anlegget mot forhåndsbetaling.

Grunnprisen inkluderer overnatting i et studio med kjøkken, ingen måltider.


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 2 )

RESEPSJON

: Mot betaling