detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Labranda Riviera Marina

På solsiden av Playa del Cura
Koselig og velholdt hotell med mange tilbakevendende gjester. Hotellet ligger vakkert til rett ved strandpromenaden i Playa del Cura. Beliggenheten er rolig og passer for par og familier som ønsker å slappe av og nyte sol og sjø i løpet av ferien.I hagen er det to bassengområder, hver med et barnebasseng og boblebad (et bassengområde er oppvarmet fra november til mars).Hotellet har også en bar, en buffet restaurant, biljard, bordtennis og et underholdningsteam som organiserer spill, aktiviteter, gruppetrening og daglig underholdning. Gangavstand til den lille sentrum av Playa del Cura. Noen aktiviteter / fasiliteter på pris.

Rommene
Innbydende og trivelige rom, moderne og fargerikt innredet i varme farger. Standard rom for to personer med mulighet for en ekstra seng. Havutsikt ekstra kostnad. Rom uten havutsikt ligger i første etasje. Juniorsuite med havutsikt består av et soverom og en stue med åpen planløsning, muligheten for en eller to ekstra senger i sofaen. Hvert rom har en dobbeltseng, telefon, satellitt-TV, flislagt eller laminat gulv, minibar (avgift) og balkong eller terrasse. Badene har toalett, dusj og hårføner (glassvegg mellom soverom og bad).

Øvrig
Strand / turistområde. Støy fra hotellets bassengområde kan oppfattes som forstyrrende.Bygget i 1996, delvis renovert i 2008. Totalt 125 rom. Trinn og nivåforskjeller på området. Wifi i lobbyen (gratis). Bassenghåndklær kan lånes mot depositum. Safe på rommene koster ca 2,5 euro / dag (apr 17). Stranden nedenfor hotellet er grov sand blandet med stein av varierende størrelse.
Prisen inkluderer overnatting i valgt romtype og all-inclusive i følge hotellets konsept.


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Heis
  • Antall etasjer ( 4 )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

  • Innendørs bar
  • Spisesal

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling