detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Abora Catarina

 

Nyrenivert hotell i utkanten av Playa Del Ingles

Abora Catarina hotell egner seg godt for barnefamilier med sitt store aktivitetstilbud. Her finner man treningssenter, tennisbane, dart, bowling, lekeplass og barneklubb i tillegg til stort svømmebasseng. Bassenget er delt opp i tre deler med eget barnebasseng og jacuzzi. En kort spasertur unna hotellet finner man flere shoppingmuligheter og Playa Del Ingles sentrum ligger ca 1km unna. Hotellet tilbyr shuttle til stranden 3 ganger om dagen. Her får man halvpensjon inkludert i prisen, men man kan også velge alternativet alt inkludert om ønskelig. Hotellets underholdningsteam tilbyr forskjellige aktiviteter og underholdning flere ganger i uken.

Rommene

Store, klassisk innredte standardrom med utsikt mot gaten eller bassengområdet. Det er to enkeltsenger eller en dobbeltseng på rommene, med mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Alle rommene har flislagt gulv, klimaanlegg (kun kald luft), minibar (mot kostnad), TV og balkong. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner.

Øvrig

Beliggende i turistområde med flere hoteller i nærheten. Bygget i 1975 og renovert i 2003 og 2017. Totalt 402 rom i en lang bygning på totalt 5 etasjer. Det er flere heiser tilgjengelig. Det finnes safe på rommene mot kostnad.Trådløst internett er gratis i lobbyområdet men er mot kostnat i rommene. Minibank og diverse tilbud som frisør, lege og klesrensservice finnes på hotellet, de fleste mot kostnad.Det finnes også et treningsrom og hotellet har sin egen tennisbane man kan benytte mot betaling.Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag.

Adresse: Avd. Tirajana no 1, Playa del Ingles
Tel: 0034 928 76 28 12


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Heis ( 8 )
  • Antall etasjer ( 5 )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling