detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Bohemia Suits

Luksushotell kun for voksne
Et førstekalsses designhotell med fin beliggenhet i Playa del Inglés, på høyden over stranden og med utsikt over Maspalomas sine sanddyner. Hotellet passer for voksne (min. 18 år) som legger stor vekt på høy standard samtidig som hotellet skal være sentralt.Innredningen er gjennomtenkt, alt er fargerikt og omgis av mange planter. Det finnes to bassengområde med hver sin oppvarmede jacuzzi.Det største bassenget (oppvarmet om vinteren) har musikk og svake strømmer under vann slik at man skal få følelsen av å svømme i havet.Her finnes også et bra gym med utsikt over bassengområdet,sauna og et luksuriøst spa som bl.a. tilbyr Thaimassasje og tyrkisk hamam. Øverst i hotellet ligger restauranten og en cocktailbar. Herifra har man en 360 graders panoramautsikt over omgivelsene.Hotellets à la carterestaurant er en av områdets mest populære.I cocktailbaren kan man nyte levende musikk på kveldene. Noen aktiviteter/ fasiliteter er mot kostnad.

Rommene
Vakre og innbydende rom i sterke farver.Trivelige, relativt små rom med store vindu slipper in mye lys. Double Deluxerum for to personer med en mindre dobbelseng.Juniorsuite for to personer med en dobbelseng. Disse rommene har en egen sittegruppe.Hjørnesuitene er like store som juniorsuitene men har ett badekar i soverommet samt to balkonger. Sky suite er for to personer med en større dobbelseng. Denne suiten er meget romslig og har et seperat oppholdsrom med bl a kjøleskap.Det finnes også flere garderober, to balkonger og et badekar i soverommet. Alla rom har telefon, satellit-tv, minibar (mot kostnad), vannkoker med te- & kaffetillbehør (suitene har Espressomaskin), laminatgolv og balkong. Havutsikt mot tillegg. Baderommene har dusjkabinett og hårføner. Seperat toalett. Badekåpe og tøfler finnes på alle rom. Et handicaprom finnes på forespørsel (juniorsuite med havutsikt).

Øvrig
Strand/turistområde med trafikk. Bygd 1970, ombygd 2008, renovert 2012. En bygning med totalt 67 rom. Konferensmuligheter. Wifi over hele hotellet (gratis). Badehåndklær finnes å låne.Safe på rommet og aircondition inngår. Solstoler på stranda  mot kostnad.


Fasiliteter

AVSTAND

  • Flyplass i Gran Canaria Airport - 30 km
  • Strand ( Playa del Inglés - 450 m )
  • Lokalt sentrum ( Yumbo Shopping - 700 m )
  • Sentrum ( Yumbo Shopping - 700 m )

GENERELLE FASILITETER

  • Heis
  • Antall etasjer

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Utendørsbasseng
: Mot betaling