Ifa Dunamar

https://www.detur.no/static/gran_canaria_hotel_ifa_dunamar_s_ifadun/gran_canaria_hotel_ifa_dunamar_s_00_ifadun.jpg

Sesong:

 

Populært hotell i Playa Del Ingles

IFA Dunamar har en fantastisk utsikt over stranden med sin beliggenhet i høyden, i tillegg til å være veldig sentralt plassert i Playa Del ingles. Her har man kort vei til shopping, restauranter og kafeer samt stranden. Her finnes det tre forskjellige bassenger, som man også kan nyte den flotte utsikten fra. Selv om det ikke er et barnefritt hotell egner det seg veldig godt for voksne som ønske en rolig ferie. Det finnes tre forskjellige barer på hotellet og en restaurant hvor måltidene inntas. Hotellets underholdningsteam holder daglige aktiviteter og underholdning.

Rommene

Klassisk, flott innredte deluxe standardrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for en oppredning på ekstraseng. Alle rommene har teppebelagt gulv, safe, TV, minibar, balkong og klimaanlegg (kun kald luft). Noen av fasilitetene mot ekstra kostnad. Badene har badekar med dusj, toalett og hårføner. Deluxe standardrom har utsikt mot hage og bassengområdet men rom med havutsikt kan også velges. Innredningen på havutsiktsrommene er den samme.

Øvrig

Beliggende i turistområde, så støy fra trafikk og byliv kan forekomme. Bygget i 1972 og renovert i 1997. Totalt 273 rom fordelt over 2 blokker med 15 etasjer. Det er trådløst internett tilgjengelig på hele hotellområdet mot ekstra kostnad. Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag.

Adresse: C/Helsinki 8, Playa del Ingles
Tel: 0034 928 76 28 00


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling