Beverly Park

https://www.detur.no/static/gran_canaria_hotel_beverly_park_s_bever/gran_canaria_hotel_beverly_park_s_00_bever.jpg

Sesong:

 

Hotell ved stranden med flere fasiliteter

Dette mellomklassehotellet har en fin beliggenhet, like ved Playa del Ingles fine sandstrand. Hotellet omgis av en koselig hage med mye trær og busker. I hagen finnes det tre bassenger (en oppvarmet des-mars.) samt to barnebassenger. Det finnes også massasje, frisør, badstu, biljard, bordtennis, minigolf, tennisbane, lekeplass og et aktivitetsteam som ordner treningstimer og underholdning flere dager i uken. Bar, snackbar og buffetrestaurant. Hotellet ligger rolig til, litt i utkanten av sentrum men med gangavstand til det meste. En gate må krysses for at man skal nå stranden. Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene

Lyse, ganske små men trivelige standardrom innredet i myke farger og tremøbler. To separate senger eller en dobbeltseng og mulighet for en ekstraseng. Alle rom har vegg til vegg teppe eller laminat gulv, telefon, tv (lokale kanaler) og balkong. Havutsikt mot tillegg. Bad med toalett, badekar med dusj og hårføner. Alle rom er røykfrie.

Øvrig

Strand/turistområde med trafikk og lyd fra hotellets bassengområde som kan oppfattes som noe forstyrrende. Bygget i 1970,kontinuerlig renovering. Totalt 469 rom. Trådløst internett mot kostnad. Bassenghåndkle kan leies. Safe i resepsjonen mot kostnad.

Adresse: C/ Hamburg 10, Playa del Ingles, 35100 Maspalomas
Tel: +34 928 774 042


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Heis ( 3 )
  • Antall etasjer ( 7 )

RESEPSJON

  • Internettilgang ( All over hotel )
  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling