Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Golf Plaza Hotel

Golf Plaza Hotel

Hotell bygd i Spansk stil som passer såvel familier som golfere.

I utkanten av landsbyen San Blas (1km) ligger dette hotellet som passer både familier og golfere.Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter som restaurant,kafeteria og nattklubb / disco.Det finnes også både frisør og en rekke forskjellige butikker på anlegget. Hotellet arrangerer også guidede utflukter og en det finnes en rekke aktivitstibud som biljard, bordtennis, squashbaner og et treningsstudio, de fleste mot betaling. På den nærliggende golfklubben Golf del Sur kan man i tillegg til golf også spille tennis.Begge deler mot betaling. Hotellets Spa - avdeling tilbyr massasje og skjønnhetspleie mot betaling.Her finnes også sauna, tyrkisk bad og innendørsbasseng. I hotellets haveområde finner man en solrik bassengbar, solterrasse og eget barnebasseng.

I hotellets haveområde finner vi bassengområdet med en solrik bassengbar, solterrasse og eget barnebasseng. Vannet i bassengene er oppvarmet og badehåndklær er tilgjengelig for utleie. For barn er det også en liten lekeplass i hagen. De nærmeste golfbanene Golf del Sur 500 m og Amarilla Golf 1 km, nærmeste strand 10 km.

Leiligheter

Leiligheter med ulike størrelser.Alle koselig og tradisjonelt innredede med flislagt gulv  samt en møblert balkong eller markterrasse. Baderom med badekar / dusj, toalett og hårføner. Leilighetene har kjøkkenkrok med kjøleskap, elektriske plater (2 enheter),stekeovn,mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, samt grunnleggende kjøkkenutrustning..

Studioene har to separate senger eller en dobbeltseng.Alle studioene er i første etasje og har markterrasse.

Leiligheter med 1 soverom har et soverom med dobbeltseng og en stue hvor det mulighet for 2 ekstra oppredninger..

Superior leiligheter har enten basseng eller havutsikt, soverom med dobbeltseng og stue med sovesofa for to.

Grand Junior Suite har de samme fasilitetene som superior leilighetene men er betydelig større.

Barnesenger er tilgjengelig på forespørsel.

Øvrig

Offisiell rangering 4 *. Hotellet ble bygget i 2003 og har blitt renovert i 2017. Hotellet er en fem etasjes bygning med totalt 174 leiligheter. 


Fasiliteter

GENERELLE FASILITETER

  • Heis
  • Antall etasjer ( 5 )

RESEPSJON

  • Kredittkort ( VISA + MASTER CARD )
  • Internettilgang

RESTAURANT/BAR

  • Utendørs bar
  • Spisesal
  • A la carte-Mot avgift
: Mot betaling