Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Royal Park Albatros

Royal Park Albatros

Enkle Leiligheter med ulike størrelser i San Blas.


Dette leilighetshotellet ligger i landsbyen San Blas i nærheten av golfbaner og flyplassen. Mini Marked på hotellet, nærmeste minibank 300 m og supermarked ca. 1 km. Hotellet har en restaurant. Ved bassengmrådet finnes det en bar og i tillegg til det oppvarmete bassenget finnes det et et eget barnebasseng.Badehåndklær er tilgjengelig for utleie. I nærheten ligger søsterhotellet Golf Plaza hotel (ca. 180 m) hvor et bredt spekter av tjenester er tilgjengelig, noen mot ekstra kostnad. Den nærmeste stranden ligger 10 km fra Los Cristianos. De nærmeste golfbanene Golf del Sur ca. 500 m og Amarilla ca. 1 km, På Golf del Sur -Club har man også muligheten til å spille tennis.

Leiligheter

Leilighetene har flislagt gulv.Det finnes et separat kjøkken eller bar med kjøleskap, elektrisk eller gasskomfyr, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Møblert balkong eller markterrasse.

Studio med kombinert sove- og oppholdsrom med kjøkkenkrok.En dobbeltseng og en sovesofa. Baderom med dusj.

To-roms leilighetene har et soverom med en dobbeltseng og et oppholdsrom med kjøkken.Mulighet for ekstra oppredning på sovesofa i stuen. Bad med badekar eller eller dusj.

Deluxe to-roms leiligheter er renovert i 2017.Innredet i skandinavisk stil med lys brune møbler.Bad med med dusj,forøvrig som to-romsleilighetene.

Suitene er også renovert i 2017 og er utstyrt som deluxe to-roms leilighetene men har mulighet for 2 ekstra oppredninger.

Superiorleiligheter med to soverom, et med dobbeltseng og det andre med to separate senger.I tillegg mulighet for en ekstra seng for to i stuen. Baderom med dusj..

Øvrig

 Offisiell vurdering 3 *. Hotellet ble bygget i 1989, og noen av leilighetene (to-roms leiligheter og suiter) renovert i 2017. Hotellet består av 14 tre-etasjes bygninger med totalt 159 leiligheter, de fleste bygninger har heis. 


Fasiliteter

GENERELLE FASILITETER

  • Heis
  • Antall etasjer ( 3 )

RESEPSJON

  • Kredittkort ( VISA + MASTER CARD )
  • Internettilgang

BASSENG

  • Voksenbasseng
  • Barnebasseng
: Mot betaling