Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sandos San Blas

Sandos San Blas

Sesong:

Eksklusivt All inclusive hotell i naturskjønne omgivelser


Dette hotellet med høy klasse ligger i nærheten av et naturreservat med fokus på dyreliv og økologiske verdier. Innen gangavstand finner man den lille landsbyen Los Abrigos. Hotellets to vinger flankeres av store, avlange basseng og en  gårdsplass.Langs en kunstig elv som renner ned til havet finnes flere avskjermede områder hvor man kan nyte dagen.Det finnes i alt 8 basseng, to av dem barnebasseng og et for bare voksne.2 av bassengene har ferskvann mens de andre 6 har saltvann.Ferskvannsbassengene er oppvarmet. Hotellet har flere barer,både innendørs og utendørs,buferestaurant og en svært sjarmerende a la carte restaurant nær stranden. I tillegg har hotellet et diskotek og gode konferansefasiliteter.Gratis Internett-tilgang over hele hotellet.Det finnes også et sjarmerende spa-område med badstue, skjønnhetssalong og frisør, alt mot kostnad.Mulighetr for mange forskjellige aktiviteter i nærheten: golf (Golf de Sur 2 km, Amarilla) terrengsykling, fotturer. Hotellet har et velutstyrt treningsstudio og tilbyr aktiviteter som pilates, yoga, vinsmaking, vegg-klatring etc. Hotellet har også en basketballbane og bordtennis og biljard, samt  en tennisbane. For barn finnes en mini-klubb for 4-12 år og et lekeområde. Den nærmeste stranden ligger like nedenfor hotellet området på den andre siden av veien,den består av lava og stein og det finnes ingen strandtjenester der.Hotellet tilbyr to ganger om dagen gratis buss til Playa de las Américas stranden.


Rommene
De romslige rommene har en avslappende atmosfære, innredet med naturlige jordgrønn og brunfarger. All rom har fliser på gulv, gratis Wi-Fi, minibar (fylles mot ekstra kostnad) og safe mot betaling. Romslig møblert balkong eller terrasse. Baderom med både badekar og dusj, separat toalett, og en hårføner. Badet er bak en glassvegg.Mulighet for ekstra oppredning på sovesofa.


Øvrig
Den offisielle vurdering er 5 *. Hotellet ble bygget i 2008, har fire 4-etasjes bygninger, totalt 331 rom.
Grunnprisen inkluderer overnatting i et deluxe-rom og all inlcusive. All inclusive inneholder daglige måltid og drikke, lokale alkoholholdige og brus, snacks og andre tjenester i henhold til et eget hotellets all inclusive konsept.
I og med at hotellet ligger bare 5 minutter fra flyplassen kan flystøy forekomme.
Mot tillegg kan man bestille rom med havsutsikt.
 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 4 )
  • Heis ( 13 )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling