detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Catalina Park Leiligheter

 

Leilighetshotell i Las Palmas

Catalina Park er et enkelt leilighetshotell med en sentral beliggenhet i Las Palmas og like ved den berømte Las Canteras stranden. Hotellet har en solterrasse med solsenger som kan benyttes av hotellets gjester. Det er et stort utvalg av shopphingmuligheter, restauranter og barer i Las Palmas sentrum. Hotellet egner seg perfekt for dem som ønsker byliv kombinert med sol og strand.

Leilighetene


Lyse, oppussede leiligheter med enkel innredning.
Studioleiligheter:Ett rom med to soveplasser og et lite kjøkken. Noen av rommene vender mot innsiden av hotellet, så de har ikke utsikt, resten vender mot gaten eller sidegater. Badene har et lite badekar med dusj eller dusjkabinett samt toalett.
Studio for 3: Ett rom med tre enkeltsenger, lite kjøkken og vinduer som vender mot innsiden av hotellet. Her kan man se en fontene, planter og korridorene. Badene har et lite badekar med dusj eller dusjkabinett samt toalett.

Øvrig

Beliggende sentralt i turistområde, så støy fra byliv og trafikk kan virke forstyrrende. Hotellet ble bygget i 1968 og senest delvis renovert i 2015. Hotellet har 79 rom fordelt over 3 sammenhengende blokker. Det er flere trapper og nivåforskjeller på hotellets område. Det er gratis trådløst internett i lobby og i konferanserommene. Det finnes ikke klimaanlegg på rommene.

Adresse: de Tomas Miller 67, Puerto de La Luz, 35 007, Las Palmas
Tlf: 0034 928 264112


Fasiliteter

AVSTAND

RESEPSJON

: Mot betaling