detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Turbo Club Hotel

Turbo Club Hotel

 

Stort leilighetshotell med mange fasiliteter og All Inklusiv

Turbo Club Leiligheter er et stort hotell med flere bygninger. Det er en flott hage med lekeplass, 2 bassenger og bassengbar. Det finnes mange forskjellige aktiviteter, som minigolf, biljard, tennisbane, miniklubb og mulighet for sykkelutleie (noe mot kostnad). Hotellet ligger ca. 4 km fra Maspalomasstranden og Playa Del ingles sentrum. Hotellet tilbyr shuttle til stranden 3 ganger om dagen. Det er et supermarked på hotellet hvor man kan handle dagligvarer, og vaskemaskiner er tilgjengelig mot myntbetaling.

Rommene

Store nyrenoverte superiorrom med klassisk enkel innredning. Det er to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Åpent kjøkken i stuen med komfyr, kjøleskap og nødvendig kjøkkenutstyr. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner. Alle rommene har flislagt gulv og balkong eller terrasse med utemøbler.

Øvrig

Beliggende i turistområde, så støy fra bassengområde og trafikk må påregnes. Bygget i 1985 og renovert i perioden 2015 - 2017. Totalt 120 rom fordelt over 12 bygninger på 2 etasjer.Bygningene er bygd i en sirkel slik at alle rom har utsikt inn mot hotellets fellesareal.Det er internett tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag.

Adresse: Calle Libra 2, Maspalomas
Tel: 0034 928 76 83 35
Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 2 )

RESEPSJON

  • Internettilgang ( All over the hotel )
  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Voksenbasseng
  • Barnebasseng
: Mot betaling