detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Lopesan Villa Del Conde

Lopesan Villa Del Conde

 

Luksushotell med byfølelse

Ett flott luksushotell som er bygget som en liten tradisjonell kanarisk by, med et torg i sentrum og små bygninger med hager omkring. På høyden ligger hovedbygget, formet som en kirke. Lobbyen, som er en eksakt kopi av øyens eldste kirke, er fantastisk vakker og uforglemmelig. Hotellets hovedbasseng er formet som en liten sjø og omringes av palmer og en liten sandstrand. Det finnes også andre bassenger og et barnebasseng. Flere av bassengene er oppvarmet (nov-mars). Hotellet har en fin spa-avdeling med innendørsbasseng og vakker utsikt over havet. På hotellet finnes det flere restauranter, barer, biljard, minigolf, tennisbane, bordtennis og et aktivitetsteam som ordner treningstimer og underholdning daglig. Nedenfor hotellet er strandpromenaden som passer perfekt for en spasertur i solnedgangen. Stranden og Meloneras sentrum ligger i gangavstand. Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene

Lyse, romslige og tradisjonelt innredte rom. Standardrom for to personer med mulighet for en ekstraseng i sovesofa. Alle rom har dobbeltseng, telefon, satellitt-tv, minibar (mot kostnad), flislagt gulv og balkong eller terrasse. Badene har dusj, badekar, bidé, to vaskefat, toalett og hårføner. Alle rom er røykfrie. Det finnes fem handikaptilpassede rom tilgjengelig på forespørsel (baderomsdøren er 80cm bred).

Øvrig

By/turistområde med trafikk, folkelig og lyd fra hotellets underholdning som kan virke forstyrrende. Bygget i 2004. totalt 561 rom fordelt på 10 bygg. Konferansemuligheter. Trådløst internett over hele anlegget (mot kostnad). Bassenghåndkle kan lånes. Safe på rommet mot kostnad, klimaanlegg inngår. Ved innsjekk må eventuelle utgifter i løpet av oppholdet garanteres med et kredittkort. Hotellene fraber seg shorts og upent tøy i restaurantene på kveldstid. Hotellet har transport til golfbanene Meloneras Golf og Maspalomas Golf. Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag for gjester med halvpensjon.

Adresse: c/ Mar Mediterraneo 7, E-35 100 Meloneras, Gran Canaria
Tel: +34 928 563 200


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 7 )
  • Heis ( 10 )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling