Las Faluas Leiligheter

https://www.detur.no/static/gran_canaria_hotel_las_faluas_s_lasfal/gran_canaria_hotel_las_faluas_s_00_lasfal.jpg

Sesong:

Leilighetshotell sentralt beliggende i Playa del Ingles

Las Faluas har en sentral beliggenhet i nærheten av lokalt sentrum og stranden. Hotellet er velkjent i området og har en enkel standard. I hotellets restaurant og bar serveres det frokostbuffet mot betaling og på kveldene er det a la carterestaurant. Det finnes også vaskemaskiner gjestene kan bruke mot betaling i tillegg til biljardbord. Hotellet har svømmebasseng og barnebasseng og en liten solterrasse med solstoler og parasoller.

Leilighetene

Enkle, litt slitte toromsleiligheter. Alle leilighetene har stue og soverom med to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning i sovesofa. Det finnes en liten kjøkkenkrok med kokeplater, nødvendig kjøkkenutstyr og barbord med to stoler. På badene er det dusjkabinett, toalett og hårføner. Det finnes et lite trinn for å komme inn i dusjen.

Øvrig

Lokalisert i turistområde med passerende trafikk og uteliv som kan virke forstyrrende. Hotellet ble totalrenovert i 2004 og har 198 rom fordelt over 4 bygninger.
Det er flere nivåforskjeller og trappetrinn på hotellområdet og for å komme seg til stranden. Supermarked og minibank finnes like utenfor hotellet og internett er gratis i resepsjonsområdet men koster ekstra på rommene. Det er klimaanlegg i hotellets fellesområder, men ikke på rommene. En vifte kan lånes i resepsjonen ved behov og tilgjengelighet.

Adresse: Av.de Tenerife 9 (Playa del Ingles) San Bartalomé de Tirajang
Tel/Fax: 0034 928 77 71 64/ 0034 928765263


 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 4 )
  • Heis ( 4, one in each block )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling