detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Montemar Leiligheter

Montemar Leiligheter

 

Enkelt leilighetshotell nært strand og by

Montemar leiligheter har en perfekt beliggenhet i Playa Del Ingles, like ved stranden og sentrum. I Playa Del ingles sentrum finner man et stort utvalg av kjøpesentre, barer, kafeer og restauranter. Kasbah kjøpesenter ligger kun 300m fra hotellet. Det er et svømmebasseng og barnebasseng på hotellet med solsenger og parasoller, og en tennisbane gjestene kan bruke (mot kostnad). Hotellet har ingen egen restaurant eller bar, men det er kort vei til et stort utvalg utenfor hotellet.

Leilighetene

Lyse, enkle leiligheter med ett soverom og stue med åpen kjøkkenløsning. Det er to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning på sovesofa. Stuen har sittegruppe med TV og kjøkkenhjørne med komfyr, kjøleskap,mikrobølgeovn,vannkoker og nødvendig kjøkkenutstyr. Badene har badekar med dusj eller dusjkabinett, toalett og hårføner.
Rekkverket på balkongene er veldig lavt.

Øvrig

Beliggende i turistområde, så støy fra trafikk og omkringliggende områder kan forekomme. Bygget i 1972 og renovert i 2010. Totalt 42 leiligheter fordelt over 2 bygg på 3 etasjer. Det finnes ikke heis. Det er vaskemaskiner tilgjengelig på hotellet som gjestene kan benytte med mynter. Trådløst internett på hele hotellområdet, men for tilgang på rommene koster det ekstra.

Adresse: Calle de San Cristobal de La Laguna, 3, 35 100, Playa del Ingles
Tel: 0034 928 77 71 64


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 4 )

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling