detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Montemayor Leiligheter

Montemayor Leiligheter

 Sjarmerende leilighetshotell i Playa Del Ingles

Montemayor leiligheter har gangavstand til stranden og kort vei til kjøpesentrene Kasbah og Tropical som tilbyr et stort utvalg av restauranter, barer og butikker. Det er også et lite svømmebasseng og en solterrasse på hotellet samt en liten hage. Det finnes ingen bar eller restaurant på hotellet, men alt dette og supermarked er like i nærheten. Hotellet passer for dem som ønsker nærhet til byliv, samt strand og bad.

Leilighetene

Koselige, enkle leiligheter med store balkonger. Det er ett soverom med to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning på sovesofa i stuen. Stue med sittegruppe og et lite kjøkken med kokeplater og ellers enkelt, nødvendig kjøkkenutsyr. Badet har dusjkabinett, toalett og det er mulig å låne hårføner fra resepsjonen. Alle leilighetene har flislagt gulv, solsenger og hagemøbler på balkongen/terrassen, TV og safe (mot kostnad).

Øvrig

Beliggende i turistområde, så støy fra lokaltrafikk og byliv må påregnes. Bygget i 1978 og delvis renovert flere ganger gjennom årene. Totalt 30 leiligheter fordelt på en bygning med 3 etasjer. Det er trådløst internett tilgjengelig på hele hotellområdet mot ekstra kostnad.

Adresse: Avda. De Madrid, 16, 35 100 Playa del Ingles, Gran Canaria
Tel: 0034 928 769986


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 3 )

RESEPSJON

BASSENG

  • Voksenbasseng
  • Barnebasseng
: Mot betaling