detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sol Y Paz

Leilighetshotell i Puerto Rico
Sol Y Paz leiligheter ligger på toppen av en høyde i Puerto Rico. Et lite og trivelig leilighetshotell med bassengområdet som den naturlige samlingsplassen.Her finner man også hotellets bar.I området foran hotellet finnes et shoppingsenter som blandt annet har to supermarkeder og noen få restauranter og barer.Det går trapper fra hotellet og ned til den nærmeste stranden,herfra kan man også følge strandpromenaden til den vakre stranden Playa de Amadore. Hotellets bassengbar serverer foruten drikke også frokost og enklere måltider.Under høysesong kan hotellet arrangere kveldsunderholdning på forespørsel.Noen fasiliteter/aktiviteter mot kostnad.

Leilighetene.

De romslige toromsleilighetene er dekorert med naturlige farger.Alle rom har flisbelagte golv, TV med lokale program (ekstra avgift), balkong eller terrasse.Alle rom har utsikt mot bassenget og har mulighet til ekstra oppredning på sovesofa.Lite kjøkkenhjørne med kjøleskap,to kokeplater,vannkoker og enkel kjøkkenutrustning.Baderommet hat sittebadekar, handdusj og toalett. Hårføner kan lånes.

Øvrig
By/turistområde med noe trafikk og støy fra nærliggende shoppingsenter, barer og restauranter som kan oppfattes som forstyrrende.Bygd i 1990. 40 leiligheter i to bygninger med to etasjer. Ingen heis og det finnes flere trapper og nivåforskjeller på hotellet og i området forøvrig. Det finnes WiFi i hele hotellet (mot en avgift). Safe på rommet også mot avgift. Leilighetene har ikke aircondition.Minibank ca 100 m fra hotellet. Ingen bussforbindelse fra hotellet till stranden. Resepsjonen holder åpent på dagtid 09:00-19:00 på hverdager og 09:00 – 15:00 i helga.

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 2 )

RESEPSJON

  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )
  • Internettilgang ( All over the hotel. )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling