detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Melia Tamarindos

Melia Tamarindos

Populært hotell på stranden.
Melia Tamarindos er et stort og fint hotell på stranden i San Agustín. Nedenfor hotellet finner du  en grønn og frodig have med to flotte bassengområder (det minste bassenget er oppvarmet) og en fin sandstrand. På området finnes det mange forskjellige aktiviteter og fasiliteter som spa, sauna, et lite treningsrom, biljard, bordtennis, squash, tennisbane og en legeplass.
Hotellet har også et underholdnings team, de arrangerer underholdning, aktiviteter og aktiviteter dagligt. Det finnes flere barer, en lunsjrestaurant ved siden av det oppvarmede svømmebassenget og en buferestaurant som serverer frokost og middag.Denne har sitteplasser både innendørs og utendørs. Barnebassenget ligger adskilt fra de store bassengene. Noen aktiviteter / fasiliteter mot betaling.

Rommene
Romslige og inndbydende standardrom (27 m2) innredet i blå og hvite farver. To seperate senger eller en dobbetseng og mulighet for en ekstra oppredning på sofa. 
Alle værelser har telefon, satellit-tv, minibar (mot betaling), flisebelagt gulv og balkong eller terrasse. Havutsikt mot tilegg.
Badet har badekar med dusj, toalett og hårføner.


Måltider
Velg mellom frokost/ Halvpension / All Inclusive (gælder ikke på stranden).

Øvrig
Strand / turistområde med lett trafikk.Støy fra nærliggende restauranter og fra hotellets bassengområder med underholdning kan være forstyrrende.Bygd i 1974, renovert i 2001 og 2016. I alt 279 værelser.En del trapper og nivåforskjell innen området. Det er ca 200 meter fra hovedbygningen til stranden. Solstoler på stranden koster ekstra.Wifi i fellesområder og på rommene er gratis (det er ikke wifi ved bassenget). Badehåndklær kan lånes.Safe og luftkondisjonering finnes på rommene.Under middagen er det dresskode i hotellets restaurant.Tillegg for gallamiddag jul- og nyttårsaften.


Adresse: Retama 3, Playa de San Agustin, Gran Canaria
Telefon: +34928774090


Fasiliteter

GENERELLE FASILITETER

  • Heis ( 3 )
  • Antall etasjer ( 7 )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling