detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Blue Bay Beach Club

 

Vakker beliggenhet og store leiligheter i Bahia Feliz

Med en rolig beliggenhet i utkanten av San Agustin i området Bahia Feliz ligger dette trivelige hotellet. Hotellet ligger vakkert til ved en laguneformet strand med flott utsikt over havet. Hotellet og hagen har mange detaljer i sten, for å smelte sammen med de øvrige omgivelsene. Her finnes det et bassengområde med et separat barnebasseng, badstu, jacuzzi, treningsrom, biljard, bordtennis, lekeplass, minimarked, bar, restaurant og underholdning noen dager i uken. Passer godt for barnefamilier og par som vil slappe av under ferien. Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene/leilighetene

Romslige, lyse og klassisk innredte leiligheter. Toromsleiligheter for opp til 3 personer (4 dersom to personer er barn under 12år). Ett soverom med separate senger og en stue med ekstraseng på sovesofa og kjøkkenhjørne. Kjøkkenhjørnet har fire kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter og enkelt kjøkkenutstyr. Badene har badekar med dusj eller dusjkabinett, toalett og hårføner. Alle leilighetene har flislagt gulv, telefon, satellitt-tv (mot kostnad) og stor balkong eller terrasse. Superiorrom er en toromsleilighet med større stue.
Treromsleiligheter for opp til fem personer med to soverom (separate senger) og en stue med kjøkkenhjørne. Leilighetene er forskjellig innredt og av varierende størrelse, en del er litt slitt.

Øvrig

Strandområde med lokal trafikk. Lyd fra overflygende fly kan virke forstyrrende. Bygget i 1998 og renovert i 2007. Totalt 158 rom. Minibank finnes ca. 100m fra hotellet. Trådløst internett mot kostnad. Bassenghåndkle kan leies. Safe på rommene mot kostnad og klimaanlegg inngår i prisen. Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag.

Adresse: Paseo Pablo Picasso, 6 - 35107 San Agustin
Tel: +34 928 157 219


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 6 )
  • Heis ( 6 )

RESEPSJON

  • Internettilgang
  • Kredittkort ( Visa, MasterCard & Amex )

RESTAURANT/BAR

  • Innendørs bar ( wih outdoor terrace )
  • Spisesal
  • A la carte-Mot avgift

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling