detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Dunas Don Gregory

 

Hotell med flott utsikt over havet og stranden

Hotell Dunas Don Gregory er sentral lokalisert like ved stranden og ved sentrum av San Agustin. Passer perfekt for den som ønsker å kombinere strandliv og byliv. Like i nærheten av hotellet finner man kjøpesenter, barer og restauranter samt supermarked og bussforbindelser. Det er en egen pianobar og restaurant på hotellet, og hotellets underholdningsteam holder ofte show og diverse aktiviteter for gjestene. Det er et svømmebasseng med solstoler og parasoller, og badehåndklær kan leies mot et depositum.

Rommene

Lyse, flotte innredte standardrom med en dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for en ekstraseng. Nesten alle rommene har utsikt over havet og stranden eller bassengområdet. Det er flislagt gulv, klimaanlegg, TV, telefon og minibar (mot kostnad) på alle rom. Badene har toalett, badekar med dusj og hårføner.

Øvrig

Beliggende i turistområde, så støy fra trafikk og bassengområde kan virke forstyrrende. Bygget i 1974 og delvis renovert i 2010 og 2013. Totalt 244 rom fordelt over 9 etasjer i en bygning. Det er trådløst internett tilgjengelig på hele hotellområdet mot en ekstra kostnad. Det er flere trinn og nivåforskjeller på hotellet og til stranden, men også ramper. Hotellet tilbyr julemiddag og nyttårsmiddag.

Adresse: Calle de Las Dalias, 11, E-35 100, San Augstin
Tel: 0034 928 77 38 77


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Heis ( 4 )
  • Antall etasjer ( 9 including groundfloor )

RESEPSJON

  • Internettilgang ( WiFi in all areas )
  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling