detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Kleopatra Beach Hotell - All Inclusive

Kleopatra Beach Hotell - All Inclusive

Sesong:


Enkelt All Inclusive hotell rett ved Kleopatrastranden
Hotellet ligger i gangavstand både til strand og sentrum. Hotellet tilbyr sauna og hamam mot ekstra kostnad, gratis inngang til hamamet, men behandligene koster ekstra. Her er det også et treningsrom med 6 apparater samt bordtennis som er gratis å benytte seg av. Hotellet har en koselig buffetrestaurant som i hovedsak serverer tradisjonelle tyrkiske retter, en bar og et trivelig bassengområde med to basseng hvorav et med vannsklie(barn under 11 år må ha tilsyn av foreldre for å kunne benytte vannsklie). I høysesong arrangeres det tyrkisk aften to ganger ukentlig.

Dobbeltrom

Hotellet er delt opp i en A, B og C blokk. Rommene i B og C blokk ble renovert i 2011/2012, mens blokk A er renovert i 2013. Lyse standardrom med flislagt gulv og balkong. De fleste rom har to separate senger (en mindre dobbelseng på enkelte rom) samt mulighet for en  ekstraseng. Alle rom er utstyrt med satellitt-tv, telefon, minibar(tom), og air condition. Bad med dusj, toalett og hårføner.
Blokk A og B ligger nærmest veien og havet . Plass for opptil 3 personerRommene har varierende utsikt..

Forøvrig

Turist-/byområde med noe støy fra lokal trafikk og nærliggende moské. Hotellet ble bygget i 1998, renovert i 2011/ 2012/ 2013. Totalt 208 rom fordelt på 3 bygninger. Det er noe nivåforskjeller på hotellområdet. Heis når ikke alle etasjer. Gratis trådløst internett på hele hotellet.

Strand:
50 meter til Kleopatrastranden,trafikert vei må krysses. Parasoll og solsenger koster ekstra, brus(alkoholfritt) og snacks er kostnadsfritt.


OBS:

Svært store mellomrom på rekkverk til trapper og korridorer i blokk B, barn kan lett falle gjennom. Barn bør ikke gå uten tilsyn i denne blokken.
Utendørsbassenget åpnes i april.

Adresse:
Ataturk Cad, Otogar girisi No. 1, 07400 Alanya.

Tlf:
+ 90 242 512 80 91

Faks:
+ 90 242 512 80 92

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

  • Internettilgang ( Wireless in all hotel )
  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling