detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Kleopatra Royal Palm Hotell - All Inclusive

Kleopatra Royal Palm Hotell - All Inclusive

Sesong:

Populært hotell for hele familien
Middelklassehotell der man kan velge mellom frokost, halvpensjon eller all inclusive. Hyggelig og varm atmosfære gjør at mange familier trives her. Restauranten kan virke noe liten i forhold til romkapasiteten men det er sittegrupper også utendørs ved bassenget. På baksiden av hotellet er det et grøntområde med noen treningsapparater og solstoler. Det finnes noen få fasiliteter som treningssenter, bordtennis, biljard, frisør, sauna og tyrkisk bad (noe mot tillegg). Gratis trådløst internett på hele hotellområdet.
Rommene: Flotte standardrom dekorert i lyse, beige og turkise farger. Plass for opptil tre personer, en dobbeltseng samt en ekstraseng. Alle rom er utstyrt med satellitt-TV, telefon, minibar(mot tillegg) og flislagt gulv. Balkong på de fleste rom. Baderom med dusjkabinett, toalett og hårføner.
Standardrom med sjøutsikt ligger i bygningen nærmest stranda og Ataturk gaten.Det er store rom med 1 soverom og et oppholdsrom.
Familierommene har eget soverom med plass for to personer, samt to ekstrasenger i oppholdsrommet(to stoler som kan slåes ut som seng). Baderommene har badekar med hånddusj, ellers samme fasiliteter som på standardrommene.

Forøvrig:
Turistområde med lokal trafikk og noe støy fra nærliggende restauranter, barer og moské. Hovedvei rett ved hvor det passerer en del tungtransport. Byggeår: 2003. Renovert 2009/2012.
Heis: Ja/5 etg. Totalt 188 rom fordelt på tre bygninger. Noe nivåforskjeller inne på området.

Strand:
Kleopatrastranden, parasoll og solstoler koster ekstra. Samt alkoholholdige drikkevarer. Brus og et enkelt utvalg av snacks er inkludert.

Adresse:
Kizlarpinari mah. Senli Sok. 07400 Alanya
Tlf: +90 242 511 95 17
Faks: +90 242 512 82 39

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 5 )
  • Heis ( 3, one in each block )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling