detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Kleopatra Suit Leiligheter

Kleopatra Suit Leiligheter

Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 7 )
  • Heis ( 1 small )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

: Mot betaling

Populært leilighetshotell i Damlatas.

Kleopatra Suit er et veldig moderne og fresht leilighetshotell som er lokalisert sentralt i Damlataş-område, midt i sentrum. Her har du alt hva Alanya har å by på rett rundt hjørne, det er gåavstand til både strand og sentrum. Kleopatra Suit har en veldig koselig a la carte restaurant, samt en lobbybar og en bassengbar. Bassengområde er veldig fresht med en rolig atmosfære og her finnes både solsenger og parasoller. Dette hotellet er for deg som vil bo sentralt i Alanya, og som vil feriere med stil!
NB Hotellet har 12 års aldersgrense.
Rommene:
Veldig innbydende rom i lyse farger med interiør i turkist og brunt.
2-roms leilighet: Leilighet med separert soverom med air condition(7 €/pr. dag) samt TV, telefon og flislagt gulv. Alle rom med dobbeltseng og sofa som ekstra seng. Fullt utstyrt kjøkken, samt kjøleskap og kokemuligheter. Baderom med dusjkabinett og toalett samt hårføner. Koselig møblert balkong.
Studio: Ettroms leilighet med dobbeltseng, samt mulighet for å bruke sofaen som ekstra seng. Alle rom med TV, telefon, air condition(7 €/pr. dag), flislagt gulv. Baderom med dusjkabinett, toalett og hårføner. Ikke balkong i studio-leilighetene. Fullt utstyrt kjøkken, samt kjøleskap og kokemuligheter.
For øvrig:
Hotellet er bygd i 2013, med 30 rom tilsammen. Transferbussen stopper 50 meter fra hotellet. Gratis trådløst internett på hele hotellområde.
Adresse: Saray Mh. 912, Sk. No.6
Telefon: 0090 242 513 52 19
Fax: 0090 242 513 02 00

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 7 )
  • Heis ( 1 small )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling