detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Litore Resort Hotel & Spa

Litore Resort Hotel & Spa

Sesong:

Nytt luksuriøst hotell ved stranden

Litore Resort hotel & Spa ligger mellom Alanya og Side i Okurcalar. Hotellet ligger like ved stranden (100m). Bassengområdet består av to basseng, vannsklier og barnebasseng.
Det er også to innendørsbasseng til barn og voksne. På hotellet finner man også en spaavdeling med badstu og hamam, treningsrom, biljard, bordtennis, minigolf, strandvolleyball og vannsport (noen aktiviteter/fasiliteter mot ekstra betaling) Hotellet arrangerer daglig underholdning og ukentlig livemusikk og tyrkisk aften. For de små tilbyr hotellet lekerom, lekeplass og barneklubb (4-12 år, ikke skandinavisktalende).

RommeneAlle rommene er utstyrt med balkong, minibar (mineralvann- fyller hver 3. dag.), TV, telefon, vannkoker og safe. Badene har dusjkabinett, toalett og hårføner.
Standardrom (36-40m2) Elegant innredet i varme farger med laminatgulv. Har en smal dobbeltseng og en enkeltseng.
Familierom (54m2) består av to romslige rom og et bad. Innredet i samme stil som standardrom.

Måltider
All Inclusive

Øvrig
Hotellet ligger i rolige omgivelser i et turistområde, hvor lyder fra hotellets eget bassengområde kan høres. Bygget i 2015. I alt 359 rom i en bygning med seks etasjer. Heis. Klimaanlegg på hele hotellet og i alle rom. Gratis WIFI på hele hotellet – en hurtigere forbindelse koster ekstra. Konferansefasilieter. Minibank rundt 200 m fra hotellet. Det er minimarked og butikker på hotellet. Stranden er i gangavstand, men en shuttlebuss kan også benyttes. Parasoller og solsenger kan brukes kostnadsfritt ved bassengene og på hotellets strand. Ved bassenget er det også badehåndkler tilgjengelig.

Adresse Karaburun Mevkii - Okurcalar, Alanya, Antalya
Tlf. +90 444 717
 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 6 with ground floor )
  • Heis

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling