detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Royal Palm Leiligheter (Tidligere Akya Apart)

Royal Palm Leiligheter (Tidligere Akya Apart)

Sesong:

Godt utstyrte leiligheter på Kleopatrastranden
Trivelig og velholdte leiligheter ved Kleopatrastranden. Like utenfor hotellet er det en hyggelig strandpromenade som strekker seg hele veien til sentrum. Området rundt har butikker og restauranter. Hotellet har et lite basseng med utsikt over stranden. Bassengbaren serverer drinker og lette måltider. Noen aktiviteter / fasiliteter mot kostnad.

Rommene
Lyse, romslige og attraktive toromsleiligheter for opptil fire personer.Ett soverom med to separate senger og stue med kjøkkenkrok. Noen av leilighetene har en dobbeltseng og en enkeltseng på soverommet. Mulighet for ekstra oppredning i oppholdsrom på sovesofa (180 cm, anbefales kun for barn). Alle leilighetene har flislagt gulv, satellitt-TV, telefon og balkong. Kjøkkenkrok med to kokeplater, kjøleskap og grunnleggende kjøkkenutstyr. Badene har dusj, hårføner og toalett.

Øvrig
Turistområde med lokal trafikk og en del busstrafikk. Støy fra nærliggende restauranter, folkeliv og moskeen kan være forstyrrende. Bygdt i 2003, renovert i 2014/15. En bygning med totalt 45 leiligheter. En gate må krysses for å nå stranden. Wi-Fi er tilgjengelig i lobbyen og restauranten. Et stort supermarked, Migros, ligger ca 100 meter fra hotellet. ATM er ca 150 meter unna ved politistasjonen. Safe på rommene og klimaanlegg mot kostnad.
* Utendørs basseng (noen ganger tømt for vedlikehold) og visse fasiliteter (inkludert a la carte restauranter og utendørsanlegg) har begrenset åpningstider i lavsesongen (oktober-april). 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 6 )
  • Heis ( 1 )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

  • Utendørs bar ( Poolbar )
  • A la carte-Mot avgift

BASSENG

  • Voksenbasseng

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling