detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Sirius Deluxe Hotel

Sirius Deluxe Hotel

Sesong:

Nytt luksushotell i Avsallar

Sirius Deluxe er et nybygget, femstjerners luksushotell som passer for deg som ønsker å bo i fine omgivelser som innbyr til ren og kjær avslapning. Her får man en følelse av velvære, og hotellet er bygget med en moderne touch. I hagen ligger et stort bassengområde med utsikt over havet, et amfiteater hvor det avholdes forestillinger om sommeren, lekeplass og bar. På den andre siden av hotellet finner man et lite basseng med to vannsklier. Hotellet har også flere små butikker, et deilig spa, innendørs basseng, treningsrom, badstu, nattklubb og en buffet- og to a la carterestauranter. På hotellets strand er det bygget en stor solterrasse/molo, hvor du kan slappe helt av og nyte utsikten over Middelhavet. Ved siden av er det en liten grunn strand.

Sirius Deluxe ligger ca 18 km vest for Alanya i utkanten av byen Avsallar, som er berømt for sin fine strand. I Avsaller er det et mindre utvalg av restauranter og butikker. Busser til Alanya kjører hver time fra hovedgaten like utenfor hotellet. Noen fasiliteter/aktiviteter mot ekstra kostnad.

Rommene

Romslige, innbydende standardrom innredt i brune og beige toner. Alle rommene har en dobbeltseng (stort rom med dobbeltseng og en enkeltseng), telefon, satellitt-tv, minibar (vann og brus er inkludert ved ankomst), laminatgulv og balkong. Badene har dusj og badekar, toalett og hårføner

Større rom med plass til opptil 4 personer har samme innredning men har i tillegg en sovesofa. 

To handikapvennlige standardrom er tilgjengelig på forespørsel (dør til badeværelse er 88cm bred).


Øvrig

Turist/strandområde. Forbipasserende trafikk, støy fra eget bassengområde og nærliggende moské kan vøre forstyrrende. Bygget i 2015. I alt 250 rom. Konferansemuligheter. Bassenghåndklær kan lånes. Gratis trådløst internett tilgjengelig på hele hotellområdet. Klimaanlegg er inkludert.
Utendørsbassengene (noen ganger tømt for vedlikehold) og enkelte fasiliteter (a la carterestauranter og utendørsfasiliteter) har begrenset åpning under lavsesongen (okt-apr).

Adresse: Fugla Mah. Marina Sk. No: 7, Avsallar
Tlf: +90242510 52 00

 


Fasiliteter

AVSTAND

  • Flyplass ( ANTALYA - 110 KM )
  • Strand ( PRIVATE - 0 )
  • Lokalt sentrum ( AVSALLAR - 1 KM )
  • Sentrum ( ALANYA - 18 KM )

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 8 )
  • Heis ( 4 elevators )

RESEPSJON

  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )
  • Internettilgang ( WiFi in all hotel )

RESTAURANT/BAR

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling