detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Villa Sunflower

Villa Sunflower

Sesong:

Populært leilighetshotell sentralt i Alanya

Villa Sunflower ligger sentralt til i Alanya med gangavstand til det meste. En shuttlebuss kjører til og fra kleopatrastranden flere ganger daglig. Hotellet tilbyr spa med hamam og badstu, biljard, bordfotball, Playstation og air hockey. På stranden finnes det strandvolleyball og diverse vannsport drevet av et privat firma. Det er to bassenger til henholdsvis barn og voksne. Hotellet har en buffetrestaurant, utendørs og innendørs bar samt en a la carterestaurant. Hotellet arrangerer live musikk en gang i uken og annen underholdning to ganger i uken. Noen aktiviteter/fasiliteter mot ekstra kostnad.

Rommene
Alle leilighetene er utstyrt med balkong, kjøleskap, et lite kjøkken med enkelt kjøkkenutstyr, mikrobølgeovn, kokeplater, vannkoker, kaffetrakter, oppvaskmaskin, TV og telefon. Badene har enten badekar eller dusjkabinett, toalett og hårføner. Leilighetene er romslige og moderne innredet i lyse farger. Et handikaptilpasset rom på forespørsel.
2-roms leilighet – Soverommet er innredet med to enkeltsenger eller en dobbeltseng, og to sovesofaer i stuen.


Øvrig
Hotellet ligger i et rolig turist – og boligområde, hvor støy fra en nærliggende moske og hotellets eget bassengområde kan forekomme. Bygget i 1999 og renovert i 2014. I alt 84 rom fordelt over tre bygg med fem og seks etasjer. Heis i alle bygg. Klimaanlegg på rommene mot ekstra betaling (40€/uke i 2-roms) Gratis Wifi på hotellets fellesarealer, og mot kostnad på rommene. Minimarked og butikker på hotellet. Mulighet for kontantuttak med kort i resepsjonen. Det er bassenghåndkler tilgjengelig ved bassenget. Det er en gangtunnel som forbinder de to hotellene. Gratis shuttlebuss til Kleopatrastranden, hvor solsenger og parasoller kan leies.

Transferbussen stopper ca 100 meter fra hotellet.

Adresse Kadıpasa Mah. Cuceler sok. No 6 07400 Alanya
Tlf. +90 4440508

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
: Mot betaling