detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Argos Hotel

Argos Hotel

Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 3 )

RESEPSJON

RESTAURANT/BAR

: Mot betaling


I hjertet av gamlebyen i Antalya
Midt i vakre gamlebyen Kaleici ligger dette smykke av et hotell. Med en beliggenhet som dette har man hele Antalya by lett tilgjengelig.
Pittoreske omgivelser og nydelig utsikt utover Antalya bukt. Passer like bra for familier som par. Hotellet har også en hyggelig hage med bassengområde.

Rommene
Hyggelige dobbelrom innredet i hvitt, tre og mørkerøde tekstiler. To separate senger eller en mindre dobbeltseng, samt mulighet for oppredning i ekstraseng. Alle rom har telefon, satelitt-TV, minibar (fylles mot ekstra kostnad) og laminatgulv. Badene har toalett, dusj og hårføner. Alle rommene er av varierende størrelse og noen rom har skråtak.

For øvrig
By- og turistområde med lokal trafikk og lyd fra folkeliv og nærliggende restauranter, som kan oppfattes som forstyrrende. Hotellet er bygget i 1989 men totalrenovert i 2010, hotellet har totalt 29 rom.
Transferbussen kan ikke kjøre inn i gamlebyen og stopper derfor ca 200 m fra hotellet.
Trådløst internett finnes på hele hotellområdet (kostnadsfritt), men vær oppmerksom på at tilgangen kan være varierende.
Minibank finnes ca 200 m fra hotellet. For den som vil bade i havet, ligger den lange Konyaaltistranden ca 3 km unna. Det finnes også en liten strand, Mermeli Beach, i området.
Utendørsbassenget (tømmes innimellom for vedlikehold) og visse fasiliteter har begrensede åpningstider i lavsesong.

Adresse:
Balik Pazari Sok 6, Kaleici, Antalya

Tlf:
+90 242 247 2012

Fax:
+90 242 241 7557

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 3 )

RESEPSJON

BASSENG

  • Voksenbasseng
: Mot betaling