detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Club Salima - All Inclusive

Club Salima  - All Inclusive

Sesong:


Rolig beliggenhet, omringet av grønne frodige områder
Hotellområdet består av mange mindre hvite bygninger omringet av en stor frodig hage med masse trær, busker og planter. Det er mange steder å finne sol og svalende skygge. I hagen finnes også to bassengområder der ett har to vannsklier, et hamam, fire tennisbaner og et amfiteater der hotellets underholdningsteam har opptredener på kveldstid under høysesongen. Hotellet har en fin privat strand med gratis solstoler, strandvolleyball og en stor brygge. På området finnes også flere barer, nattklubb, en buffet – og en a la carte restaurant (fisk og skalldyr), kafe, treningsrom, minifotball, biljard, bordtennis, lekeplass og barneklubb (ikke norsktalende). Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene
Lyse, klassisk innredte rom. Standardrom med to separate senger eller en dobbeltseng og med mulighet for en ekstraseng. Familierom for opp til fem personer bestående av to soverom, ett større og ett mindre, det mindre har etasjeseng, og felles bad. Familiesuiter for opp til fem personer med like store soverom og ett bad. Alle rom har flislagt gulv, satellitt-tv, telefon, minibar (vann inngår) og balkong eller terrasse. Badene har toalett, dusjkabinett og hårføner. Fire handikaptilpassede rom finnes på forespørsel.

Øvrig
Strand/naturområde med gjennomfartstrafikk. Bygget 1989, renovert 2014. Totalt 411 rom fordelt på en hovedbygning (ingen rom i denne) og ett stort antall mindre bygninger. Konferansemuligheter. Trådløst internett finnes i lobbyen (gratis). Bassenghåndkle kan lånes. Minibank finnes like utenfor hotellet. Busser til Kemer og Antalya stopper rett utenfor hotellet. Hotellet tilbyr barnevakttjeneste (ikke norsktalende) mot kostnad.
• Utendørsbassengene og enkelte fasiliteter har begrenset åpningstid om vinteren.

Adress: Beldibi, Kemer
Tel: +90 242 824 83 60
Fax: +90 242 824 83 73

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( Hotel has own beach )
: Mot betaling