detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Alba Royal Hotel

Alba Royal Hotel

Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 5 )
  • Heis

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling

Luksuriøst hotell for voksne

Alba Royal Hotel er det perfekte hotellet for de som ønsker en avslappende ferie i en voksen atmosfære uten barn. Hotellet har innendørs og utendørs basseng samt jacuzzi. Her er også spa med badstu og hamam, og flere andre fasiliteter som treningsrom, biljard, bordtennis, minigolf, tennis, volleyball, bowling og vannsport (noen aktiviteter/fasiliteter mot ekstra betaling). Hoteller har også backgammon og sjakk. Det finnes to buffetrestauranter til frokost lunsj og middag, flere barer og to a la carterestauranter (ett besøk per opphold er inkludert). Hotellet arrangerer daglig underholdning, live musikk og show.

Rommene
Alle rom er utstyrt med balkong eller terrasse, sentralstyrt klimaanlegg, minibar (fylles daglig), vannkoker, TV og telefon. Mulighet for ekstraseng. Innredet i mørke, varme farger. Badene har badekar med dusj, toalett og hårføner.
To handikapvennlige rom tilgjengelig på forespørsel.
Standardrom med utsikt til hav/delvis hav/ land (26m2)
Promorom uten utsikt (26m2)
Superior med havutsikt (32m2) Disse har Jacuzzi i badeværelset.
Måltider
All Inclusive

Øvrig
Hotellet ligger i rolige omgivelser i et turistområde, hvor lyder fra hotellets eget bassengområde kan høres. Området har en del små butikker. Det er en lokalbuss som forbinder området med Sides større shoppingområder. Bygget i 2008. I alt 224 rom fordelt over 3 bygg med fem etasjer. Heis. Safe på alle rom mot ekstra kostnad. Konferansefasiliteter. Gratis WIFI i lobby, på rommene mot betaling. Det er minimarked og butikker på hotellet. Parasoller og solsenger kan benyttes gratis på hotellets strand og ved bassenget. Bassenghåndklær tilgjengelig ved bassenget. Hotellets strand ligger på den andre siden av en mindre vei.

Adresse Tilkiler Mevkii Erhan Demir Bulavrı No:6, Çolaklı, Side/Manavgat
Tlf. +90 242 763 70 07
Fax +90 242 763 711 11


 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 5 )
  • Heis

RESEPSJON

BASSENG

  • Innendørsbasseng

STRAND

  • Hotellstrand
: Mot betaling