detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Diamond Premium Hotel SPA

Sesong:

Flott, stort hotell ved manavgatelven

Velkommen til ferieparadiset Side. Unn deg en førsteklasses ferie på dette nybygde hotellet. Hotellet passer for dem som vil bo behagelig men tilgang til mange fasiliteter på området. Midt i den solfylte hagen ligger hovedbassenget, som på samme måte som Manavgatelven som renner bak hotellet, snirkler seg frem. Ved siden av dette finnes også et barnebasseng og et mindre basseng med fire vannsklier. På området er det Spa, badstu, gym, innendørsbasseng, biljard, bordtennis, lekeplass og lekerom. Hotellets private strand ligger ca 250m unna og har servering, volleyball, vannsporter og gratis solsenger. Det er flere barer, en buffetrestaurant, to a la carterestauranter, et bakeri samt en nattklubb på hotellområdet. Hotellets underholdningsteam ordner aktiviteter, trening og underholdning daglig for alle aldre. Hotellet ligger ca 7km øst for Side. Busser til Side sentrum stanser i nærheten. Noen aktiviteter/fasiliteter mot kostnad.

Rommene

Behagelige, romslige og fine rom innredt i hvitt, beige og rosa. Standardrom med to separate senger eller en dobbeltseng og med mulighet for en ekstraseng. Familierom for fire personer med to soverom. Familierom A River side er mindre og har ett bad mens familierom B Sea side er større og har to bad. Alle rom har telefon, satellitt-tv, laminatgulv, minibar (inkludert), vannkoker med te-og kaffetilbehør og balkong. Badene har toalett, badekar eller dusjkabinett og hårføner.

Øvrig

Turistområde med lokal trafikk. Lyd fra hotellets bassengområde og underholdning kan være forstyrrende. Bygget i 2015. Totalt 360 rom. Konferansemuligheter. Trådløst internett over hele anlegget (gratis). Klimaanlegg på rommene inngår, safe koster ekstra. Bassenghåndkle kan lånes.
*Utendørsbassengene (tømmes iblant for vedlikehold) og enkelte fasilieter (bl. a. A la carterestauranter og utendørsbassenger) har begrenset åpningstid under lavsesongen (okt-apr).


Adresse: Titreyenöl, Side
Tel: +90 242 777 09 98

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

RESEPSJON

BASSENG

  • Voksenbasseng
  • Vannsklier
  • Innendørsbasseng
  • Barnebasseng
: Mot betaling