detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Dream World Aqua - All Inclusive

Sesong:

Familievennlig med egen aquapark
Dette hotellet åpnet i juni 2015, og er det perfekte valg for alle som planlegger å tilbringe mesteparten av tiden på hotellet. Her er det mange fasiliteter for både store og små, så ingen kommer til å kjede seg her. Flere bassenger, deriblant en med vannsklier, her er det også et spasenter med hamam, sauna og massasje (behandling mot tillegg), treningsrom, tennisbane, basketball og bordtennis. Til de minste er det både lekeplass og barneklubb (ikke norsktalende). Hotellet har også sin egen private strand med strandbar, gratis solstoler og parasoller, beachvolleyball og vannsports aktiviteter (mot tillegg). I høysesongen er det gratis shuttle service til stranden, som ligger 700 m fra hotellet. Måltidene inntas i buffet restauranten, og en gang i løpet av oppholdet kan man velge å spise gratis på en av hotellets 4 A’la carte restauranter (husk å reservere bord).

Rommene
Smakfullt innredet standard rom med en dobbeltseng og en enkeltseng, med mulighet for en ekstraseng (Kan bli trangt). Laminatgulv, satellitt-tv, telefon, aircondition (sentral), minibar (vann og mineralvann), vannkoker og balkong. Safe er installert i alle rom, og kan leies. Bad med toalett, dusj og hårføner.

Måltider
All Inclusive

Øvrig
Turistområde i rolige omgivelser, 7km fra Side sentrum. Åpnet juni 2015. I alt 398 rom fordelt på 9 etasjer. 5 heiser. Buffet restaurant, 4 a’la carte restauranter (husk å reservere bord), barer, bassengbar, nattklubb og strandbar. 5 badebasseng, et barnebasseng, et basseng med vannsklier (barn under 10år med foreldre) og et innendørs basseng. Under vintersesongen November-Mars er det kun innendørsbassenget som er åpent. Utendørsbassengene er åpen avhengig av været. Konferanserom og møtelokaler. Gratis trådløst internett i lobbyen og på rommene. Underholdning/animation for både barn og voksne i løpet av dagen og kvelden.
Legg merke til at All Inclusive på stranden ikke inkluderer sterk alkohol.

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Heis ( 5 elevators )
  • Antall etasjer ( 9 )

RESEPSJON

BASSENG

  • Vannsklier
  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng

STRAND

: Mot betaling