detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Dream World Hill

Dream World Hill

Sesong:

Sentralt i Kumkøy
Et nytt lekkert hotell i en rolig del av Kumköy området utenfor Side.Hotellets lobby er meget romslig og innbydende med mange møteplasser. I lobbybaren finnes mange sitteplasser og alle all-inclusive drinker serveres mellom 10-24 . Lobbybaren er åpen 24 timer der drikke foruten All Inclusive-konseptet kan kjøpes mot betaling.
Hovedrestauranten på Dreamworld Hill serverer deilige måltider tre ganger om dagen. Drikke serveres av servitører ved bordet under lunsj og middag. Det er muligheter for å nyte måltidet enten innendørs med air condition i restauranten, eller utendørs om du ønsker det.
Bassengområdet er veldig koselig, og rundt bassengområdet spilles det musikk på dagtid. Det er en bar ved bassenget, som serverer drinker og snacks til visse tider av dagen.
Sandstranden er ca 200 meter gange fra hotellet.Hotellets strand er en del av den offentlige stranden.


Rommene
Alle standard rom (30 m2) er meget elegant utformet med laminat gulv, mørkt tre og mørke turkise stoffer og vakre malerier på veggen. De fleste av rommene har en dobbeltseng og en enkeltseng og noen rom har bare en dobbeltseng. Det er plass til opptil 3 personer. Alle rom (unntatt 8) har en balkong eller terrasse, og alle rommene har satellitt-TV, minibar, luftkondisjonering, telefon, vannkoker og gratis kaffe / te (etterfylt daglig). Ved ankomst er det vann i minibaren, resten av uken fylles den daglig med vann.
Familie rommene (60 m2) er innredet som standardrommene men har to rom som er adskilt ved et bad. I ett rom er det en dobbeltseng, og i det andre to enkeltsenger. Det er plass til opptil 4 personer.

Badene er store og har dusj, toalett og hårføner.


Øvrig

All inklusiv i henhold til hotellets konsept.
Strand- og turistområde. Støy fra bassengområdet og hotellets egen underholdning kan være forstyrrende. Bygget i 2015/2016. Totalt 321 rom fordelt over 9 etasjer. 4 heiser. Trådløst internett gratis påstørstedelen av hotellets områder.

Adresse:
Side - Kumköy 07330 Antalya

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 9 )
  • Heis ( 4 )

RESEPSJON

  • Internettilgang ( Whole hotel and area )
  • Kredittkort ( Visa & MasterCard )

RESTAURANT/BAR

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng
  • Vannsklier

STRAND

  • Hotellstrand ( own beach )
: Mot betaling