detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Dream World Resort - All Inclusive

Dream World Resort - All Inclusive

Sesong:

All inclusive hotell for hele familien
Dream World Resort er et all inclusive hotell som har alt man trenger for et vellykket ferie! Flott beliggenhet i Evrenseki, ca. 7 km. fra selve sentrum av Side.
I restauranten serveres det deilig buffet tre ganger daglig, måltidet kan du nyte både innendørs og utendørs. Hotellet har et veldig koselig bassengområde med solsenger og parasoller, samt en bassengbar der all inclusive gjelder mellom 10.00-24.00. Finnes også to a la carte restauranter, en tyrkisk og en fiskerestuarant, der man kan spise gratis èn gang under oppholdet, ellers koster det ekstra. Det er 350 meter til hotellets egen strand, der du også kan nyte godt av all inclusive konseptet, også solsenger og parasoller er gratis for hotellets gjester. Hotellet har et flott spa og hamam med en rekke forskjellige behandlinger(alle behandlinger mot tillegg), samt sauna og et godt utstyrt treningsrom tilgjengelig uten ekstra kostnad. Er også frisør, et minimarked og andre butikker som selger klær, sko osv.(mot kostnad). Hotellet kan også tilby barneklubb for barn mellom 4 og 12 år.
Rommene:
Lyse og elegante rom med innredning i mørkt tre og turkis, laminat på gulvet. Dobbeltrom med plass for opptil 3 personer, familierom med plass for opptil 4 personer. Minibar er fyllt med brus og vann ved ankomst, og fylles opp med vann hver dag. Air condition, tv og telefon på alle rom. Balkong/terrasse på de fleste rom, noen rom uten! Baderom med enten dusj eller badekar, toalett og hårføner. Rommet blir vasket hver dag, bytting av sengeklær og håndklær på forespørsel eller etter behov.
For øvrig:
Hotellet åpnet i mai 2013 og har tilsammen 232 rom. Gratis trådløst internett i lobby, safe finnes på romme og kan leies mot betaling. Room service tilgjengelig 24/7 mot betaling.
Adresse: Evrenseki Turizm merkezi, Side, Antalya, Turkey
Telefon: +90 242 777 00 90
Fax: + 90 242 777 00 95

 


Fasiliteter

AVSTAND

GENERELLE FASILITETER

  • Antall etasjer ( 5 )
  • Heis ( 4 elevators )

RESEPSJON

BASSENG

  • Barnebasseng
  • Voksenbasseng

STRAND

  • Hotellstrand ( 350 m from the hotel )
: Mot betaling