detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Horus Paradise Luxury Resort - All Inclusive

Horus Paradise Luxury Resort - All Inclusive

Sesong:

Et egyptisk tempel for hele familien.
Et fantastisk hotell med 80 000 kvm uteareale. Hotellet består av en hovedbygning samt flere bungalower. Man finner flere basseng, hvorav ett med vannsklier*. Hotellet har egen strand som forøvrig er merket med utmerkelsen Blue Flag. Blant fasiliteter som finnes kan vi nevne buffetrestaurant, fire ulike a la carte restauranter, spasenter, fitnessenter, sauna, hamam, tennisbane og ulike typer vannsport (enkelte mot tillegg). Show og animasjon daglig, utenom søndag. Det er gangavstand inn til Side sentrum, ellers finnes det noen få butikker og restauranter i nærområdet. Gratis trådløst internett i lobbyen.
Rommene:
Horus Paradise Luxury Resort har en hovedbygning med standard rom, samt mindre bygg med club rom og club deluxe rom, disse byggene er på 2-3 etasjer, uten heis. Merk: Standarden og stjerneklassifikasjonen på de forskjellige rommene kan variere litt, så det er skrevet på siden hvilke stjernekategori det havner under.
Rommene i hovedbygningen er klassifisert som 5*, og club rom og club deluxe rom som henholdsvis 3* og 4*.
Alle rom har air condition, telefon, tv og minibar, samt møblert balkong/ terrasse.

Rom i hovedbygningen 5*

(Bestilles som hotel STD landview/seaview) er luksuriøse, behagelige og romslige, innredt i mørke trefarger med tekstiler i gull og bordeaux rødt. Rommene har to separate senger eller en dobbeltseng og mulighet for en ekstraseng. Laminatgulv, minibar (vann og brus inngår), satellitt-tv, sofa og balkong eller terrasse. Bad med badekar, med dusj, toalett og hårføner. Klimaanlegget i hovedbygget er sentralstyrt og bruker å være påslått fra midten av juli til midten av september, med tidsbegrensninger.

Rom i Resortbygningene

Dette er rom som ligger i to nybygde femetasjers bygninger i hotellets hage.Lyse,fint innredde rom.Standardrom for to personer med mulighet for en ekstraseng.Familierom for fire personer består av to soverom med dør imellom og ett felles badeværelse.Rommene har to separate senger eller en dobbeltseng,teppegulv., minibar (vann inngår),satellitt-tv og balkong eller terrasse. Bad med dusj, toalett og hårføner.

Suite

Suitene ligger i de nye resortbygningene og består av ett soverom og ett oppholdsrom.Soverommet har en dobbeltseng mens det i oppholdsrommet er en sittegruppe hvor sofaen kan benyttes til ekstra  oppredning.

Clubrom med havutsikt 4+*
(bestilles som Beach Room) ligger i sidebyggene nærmest havet og stranden. Disse rommene er helt nyrenovert (2015) og innredt i lyse farger, både på møbler og tekstiler. 

Club garden rom 3*
Standardrom med plass for opptil 2 personer. Rommene er store og koselige, men enkelt utstyrt, og møblene kan kanskje oppfattes som litt ”umoderne”. Baderom med wc, hårføner, samt dusjkabinett på de fleste rom og badekar på noen rom. Safeboks koster ekstra, og minibaren er kun fylt med vann ved ankomst.
Club Deluxe Standardrom 4*
Flotte og moderne rom i skandinavisk stil, med plass for opptil 3 personer. Baderom med dusjkabinett, wc og hårføner. Safeboks koster ekstra, minibaren er kun fylt med vann ved ankomst.
Club Deluxe familierom 4*
Dette er to deluxe standardrom med dør imellom. Det er plass til 2 voksne og 2 barn på rommet. Samme fasiliteter som på Club Deluxe standardrommene.
Generelt for aller rommene er at klimaanlegget er sentralstyrt, safeboksen koster 2€ per dag, og minibaren blir fylt opp daglig med brus. Håndkleservice er gratis, mot at man betaler et depositum på 10 Euro, som man får igjen ved utsjekk.
Forøvrig: Beliggende i et rolig strand-/turistområde. Bygd 2007/2015. Delvis renovering hver vinter.Totalt 702 rom. Hovedbygningen består av 8 etasjer, de andre bygningene 2-5 etasjer. Heis i hovedbygningen (når ikke øverste etasje). Mye trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet.

*Det finnes 4 vannsklier, en for barn samt tre sklier for voksne. Utendørsbassengene åpnes i april.

Strand: Finkornet sand og langgrunt. Gratis solstoler og parasoller. Barservice til stranden.

Adresse: Denizbuku Mevkii 07330, Side-Antalya
Tlf: +90 242 753 39 00
Faks: +90 242 753 44 55