Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Delbetal din reise med DeturCard

Delbetal din reise med DeturCard

Delbetal din reise

For å gjøre det enklere for deg å kjøpe reise hos Detur har vi nå etablert DeturCard. 
Kortet gir deg muligheten til å delbetale dine reiser rentefritt.  

• Det koster ikke noe hverken å søke eller å eie kortet  
• Du kan gjøre opp kortet når du vil og uten ekstra kostnad. 

Opptil 12 måneder rentefritt 

Når du kjøper din reise hos oss kan du velge å delbetale reisen rentefritt med DeturCard. Det er rentefritt i opptil 12 måneder!  

Delbetaling i ditt eget tempo 

Når du kjøper reise hos oss og betaler med DeturCard, får du stor frihet til nedbetalingstiden for din reise. Vi tilrettelegger det slik at du kan finne det alternativet som passer din økonomi best. Du kan enten velge å delbetale rentefritt i opptil 12 måneder, eller betale over en lengre tidsperiode, helt opptil 48 måneder dersom du ønsker en lavere månedskostnad. Et annet alternativ er å bestille reisen på et tidlig tidspunkt og nedbetale før selve reisen finner sted. Minstebeløp for å søke om DeturCard er kr 5.000,-.  

Når du delbetaler din reise på denne måten, åpner det seg nye muligheter for å få mer ut av reisen. Ved å spare en liten ekstra sum per måned kan hele reisen forgylles og gi deg en større opplevelse; oppgrader for eksempel til et mer luksuriøst hotell eller ”All Inclusive”!  

Sett gullkant på ferien! 

Deturkortet gir deg forbedrede muligheter til å oppfylle drømmereisen.  

Detur tilbyr

Betaler du med kortet byr vi på avbestillingsbeskyttelse, verdi kr. 250,- (gjelder kun dersom hele reisen betales med DeturCard). For golfere tilbyr vi også golfbagstransport til Tyrkia, verdi kr. 300,- (med forbehold om ledig plass og kun dersom hele reisen er betalt med DeturCard).