Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Reisevilkår for pakkereiser

Alminnelige vilkår for Pakkereiser er utarbeidet av Den Norske Reisebransjeforening (DNR) i samarbeid med Forbrukerombudet (FO).

Vilkårene gjøres gjeldende for pakkereiser som faller inn under definisjonen i Lov om Pakkereiser av 25.8.1995, § 2-1, dvs at reisen innholder minst to av følgende elementer: Transport, innkvartering og/eller annen turisttjeneste som anses som en vesentlig del av pakken. Videre skal kombinasjonen være på forhånd tilrettelagt, solgt eller markedsført til en samlet pris og ha en varighet på over 24 timer eller inkluderer en overnatting.

Vilkårene er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser ("Pakkereiseloven") og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, ("Forskriftene") og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene. Vilkårene gjelder for alle pakkereiser som faller inn under Pakkereiseloven med forskrifter. Vilkårene regulerer forholdet mellom reisearrangør og kunde. De reisevilkår som angis med kursiv skrift er spesielle vilkår for Detur og kompletterer"Alminnelige vilkår for pakkereiser"

Vilkår for reiser med charterfly gjelder for:


- Corendon Airlines
- Nouvelair
- Norwegian

Klikk for å lese vilkårene

Alt du trenger å vite

OM FLYREISEN

REISER TIL HELLAS

Norwegian er det nest største flyselskapet i Skandinavia. Vi flyr til Kreta med Norwegian. 

REISER TIL TYRKIA

Corendon er et tyrkisk selskap som ble etablert i Holland, Belgia og Tyrkia år 2004 som reisearrangør. De har i dag charterflygninger til over 55 land og til mer en 160 steder verden over. Til Tyrkia flyr man med Boeing 737-800 med plass til 189 passasjerer. Corendon Airlines

REISER TIL TUNISIA

Til Tunisia flyr vi med Nouvelair som er et velkjent flyselskap i chartersammenheng og som har fløyet fra Skandinavia til solen i Tunisia siden 1990. Vi benytter Airbus 320 med plass for 177 passasjerer. Nouvelair