Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Tunisia

Reiser til Tunisia

Ved det sydlige Middelhavet og Saharas mektige ørkenlandskap som nærmeste nabo i sydvest, ligger byene Sousse, Monastir og Hammamet.

Kultur
Tunisia tilbyr fabelaktige, hvite og langgrunne sandstrender. Hotell med alt du kan ønske deg av komfort og underholdning, og ikke minst medinaen med sin livlige handel. Den franske kolonitiden setter fortsatt sitt preg på den tunisiske kulturen, ikke minst når det gjelder matlagingen som ofte blander det franske kjøkkenet med lokale arabiske delikatesser. Når den varme ørkenvinden trenger inn i de trange smugene er det bare å gjøre som tunisierne gjør; søke ly bak tykke steinmurer, sette seg på kafé, bestille svart kaffe eller te, småprate, røyke vannpipe og spille spill.

Opplevelser og severdigheter
Hva med en ørkensafari på kamelryggen til den ytterste utpost der de bølgende sanddynene starter? Besøk gjerne den gamle ruinbyen Kartago som ble grunnlagt av fenicierne på 800-tallet f. Kr. og som under lang tid ble styrt av romerne. Vel verdt et besøk er også den pittoreske, blåhvite kunstnerbyen Sidi Bou Said. En annen opplevelse er byen Matmata med svale grottebosteder, der man som besøkende kan overnatte og møte den tunisiske gjestfriheten.

"Pakkereiser til den herlige Tunisiske solen får du kun med Detur"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass