Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Bodrum

Reiser til Bodrum

Bodrum har blitt det mest populære reisemålet til Deturs gjester og det er ikke uten grunn.

De siste årene har populariteten til Bodrum virkelig skutt fart. Mye av grunnen til den økte populariteten er nok byens gjennomførte profil. Her er det ikke lov å bygge høyere enn to etasjer og de fleste bygninger er hvitmalte. Bodrum er også stedet de mer velstående tyrkere velger som feriemål. Bodrum byr på en flott skjærgård, velsmakende mat og gode shoppingmuligheter.

Bodrum har en fantastisk historie å se tilbake på. Tidligere var området under gresk herredømme og byen het den gang Halikarnassos. For de som er kjent med verdens syv underverker så vet man at her lå et av de, nemlig Mausoleet i Halikarnassos. Man kan fortsatt se ruinene av det den dag i dag. Et par andre opplevelser å få med seg er undervannsmuseet og Myndos Gate, hvor et av historiens mest blodige slag under Aleksander Den Store, fant sted.

De fleste av Deturs hotell ligger i Gumbet, en liten rolig bukt, ca. 4 km fra Bodrum. Her finnes restauranter, barer, butikker og en langgrunn fin sandstrand som passer utmerket for barnefamilier.

Gå ikke glipp av Bodrums fantastiske skjærgård, ta en dagstur på havet og nyt naturen. Ellers ligger den greske øya Kos ikke langt unna. Dit er det er daglige avganger fra havnen i Bodrum. 

Bodrum

"Familieferien for alle aldre"

Bestill online

  • Fly & Hotell
  • Kun fly

Restplasser

Velg flyplass