Seher Resort & Spa Hotel

Seher  Resort & Spa Hotel

Når man bor på Seher resort & Spa har man nære stranden. Hotellets hage går helt opp til strandpromenaden. Hit reiser par, venner eller barnefamilier som setter pris på et rimelig og bra All inclusive-hotell. Hotellet har et hovedbasseng hvor det er fart og vifte i høysesongen og for barna er det også et eget basseng med vannsklie som er åpent et par timer om dagen. De minste går heller ikke uten mye med eget separat barnebasseng. Ønsker man fred og ro fra juni er det et relax pool hvor kun voksne er tillatt. På den brede og langgrunne stranden kan man nyte livet fra solstolen og selvfølgelig kan du forsyne deg med snacks og drikke fra strandbaren.
Hotellpersonalet underholder på dagtid med sportsaktiviteter og bassengleker og for barn har en miniklubb og lekeplass som inkluderer mange aktiviteter. På kvelden kan du enten være med på kveldsunderholdningen eller utfordre reiseselskapet i biljard og bowling.
Maten serveres i hovedrestauranten, der serveres buffé med frokost, lunsj og middag. Det tilbyr både tyrkisk og internasjonal mat. Fra strandbaren eller kafeen er snacks tilgjengelig hvis man blir sulten mellom måltidene. En gang under oppholdet kan man velge å forlate hovedrestaurantens buffébord og bli servert i en av de 2 à la carte-restaurantene som er tilgjengelige.
Ønsker man å holde seg i form finnes det et bra treningsstudio. For livsnyteren som vil slappe av og skjemme seg bort, finnes det et hyggelig Spa-senter med mange behandlinger å velge mellom som mot ekstra kostnad.
Hotellet ligger i et område som heter Evrenseki som har et eget lite lokalsentrum. Det er 2,5 km til Kumköy sentrum og 8 km til Side sentrum. Man kommer seg enkelt til sentrum med buss, som går i hovedgaten like utenfor hotellet.

Rommene
Hyggelig overnatting i fine og friske standardrom og familierom. Standardrommene har dobbeltseng og enkeltseng eller sovesofa som brukes som ekstraseng. Familierommene består av to rom, hvorav det ene har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Det er skyvedør mellom rommene.
Alle rommene har telefon, satellitt-TV, minibar med vann ved ankomst, luftkondisjonering, safe mot kostnad. Mindre balkonger eller fransk balkong. Bad med dusj, toalett, hårføner, toalettsaker. Handikaprom kan bestilles ved forespørsel.

Romtyper
Standard rom for 3 voksne
Familierom for 4 voksne

Øvrig
Hotellet består av 1 bygning og 5 etasjer og 271 rom. Bygget i 1990, totalrenovert i 2008 samt mindre hvert år. Heis, safe koster ca 2 euro per dag, innendørsbassenget er oppvarmet i vintersesongen, all-inklusive mellom 10:00-24:00. Nøyaktige tider for restauranter og barer vil informeres ved ankomst til hotellet. Solsenger, soltak, mat og drikke på stranden er inkludert. Hotellet har strand beliggenhet. Sandstrand og langgrunt. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet aksepterer Visa og Mastercard. Lokalsentrum 350 m. 2,5 km til Kumköy sentrum og 8 km til Side sentrum. Lokalbuss er tilgjengelig utenfor hotellet. Turist/byområde med noe trafikk. Moske i nærheten av hotellet.
Vær oppmerksom på at tilbudet av aktiviteter og mat er forskjellig mellom 1 mai – 31 oktober og fra 1 november – 31 april – se under respektive fane.


Rommene
Hyggelig overnatting i fine og friske standardrom og familierom. Standardrommene har dobbeltseng og enkeltseng eller sovesofa som brukes som ekstraseng. Familierommene består av to rom, hvorav det ene har dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger. Det er skyvedør mellom rommene.
Alle rommene har telefon, satellitt-TV, minibar med vann ved ankomst, luftkondisjonering, safe mot kostnad. Mindre balkonger eller fransk balkong. Bad med dusj, toalett, hårføner, toalettsaker. Handikaprom kan bestilles ved forespørsel.

Romtyper
Standard rom for 3 voksne
Familierom for 4 voksne

Romkategorier på hotellet:
Standard og familierom samt handikaprom kan bestilles ved forespørsel

Standardrom: 22m²:
Denne romtypen passer for maks. 3 voksne
En dobbeltseng og sovesofa.
Noen av rommene har en enkeltseng i stedet for en sovesofa
Balkong 1, 5 - 2,5 m² med 2 stoler og 1 bord
Utsikt mot bassenget eller omgivelsene
Vær oppmerksom på at noen rom kan ha fransk balkong

Familierom 30m²:
Denne romtypen passer for maks. 4 voksne
Består av to rom hvorav det ene rommet har dobbeltseng og det andre rommet har to enkeltsenger. Det er skyvedør mellom rommene.
Balkong 1,5 - 2,5 m² med 2 stoler og 1 bord
Utsikt mot bassenget eller omgivelsene
Vær oppmerksom på at noen rom kan ha fransk balkong

Handikaprom 22m²:
Rommet har en dobbeltseng og en enkeltseng for maks 3 personer,
Dusj, toalett og rom er tilpasset for funksjonshemmede gjester.
Balkong 1, 5 - 2,5 m² med 2 stoler og 1 bord
Utsikt mot omgivelsene
Vær oppmerksom på at noen rom kan ha fransk balkong

Alle rommene har:
Satelitt-TV,
Minibar med vann påfyll hver dag
Safe - mot kostnad
Telefon
Laminatgulv
Individuell luftkondisjonering - Gratis
Bad med dusjkabinett, toalett, hårføner og toalettsaker

Seher Resort hotel

Mat


Frokost – Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:00

Sen frokost- Mindre utvalg og ingen varme retter

10:00-10:30

Lunsj – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-14:30

Middag- Blandede retter fra et buffetbord

19:00-21:00

Gözleme - tyrkiske pannekaker (strandbaren)

11:00-16:00 åpent 1. mai - 1. nov.

Is-

14:30-16:00 åpent 1. mai - 1. nov.

Snacks (strandbaren)

12:30-15:00 åpent 1. mai - 1. nov.

Patisserie– Bakverk og kaffe med selvbetjening

10:00-00:00

Nattsnacks - enklere minibuffe

21:30-00:30

Nattfrokost – enklere minibuffe

00:30-06:00 åpent 1. mai - 1. nov.

A la carte – ottomansk eller fisk, mot fast ekstra kostnad på 5 euro per person (åpent 1. mai - 1. nov)

19:00-21 :00 Må forhåndsbestilles ved ankomst til hotellet

 

Drikke

 

Lobbybar - Lokal alkohol og brus samt et mindre utvalg importert alkohol

10:00-00:00

Bassengbar  - Lokal alkohol og brus samt et mindre utvalg importert alkohol. Champagne og frukt er inngår på visse dager og tider.

10:00-00:00 åpent 1. mai - 1. nov.

Strandbar- Lokal alkohol og brus

10:00-17:00 åpent 1. mai - 1. nov.

Diskobar - Lokal alkohol og brus

10:00-00:00 visse dagar

Resturantbar- Lokal alkohol og brus

Med maten

På dette hotellet inngår all-inklusive for drikker mellom kl. 10.00 og 24.00 og mat til bestemte tider. Lokale alkoholholdige, alkoholfrie og noen importerte drikker er inkludert

Vær oppmerksom på at andre importerte drikker og ferskpresset fruktjuice koster ekstra på alle tidspunkter.

Et besøk på en av à la carte-restaurantene kan benyttes én gang og må bestilles på forhånd når man ankommer til hotellet. Hotellet krever en ekstra avgift for à la carte-restauranten.

1. nov – 1. mai er All inclusive-tilbudet mer begrenset sammenlignet med sommersesongen. Matservering utendørs som vafler, gözleme, is er stengt og strandbaren. Snackbaren/bassengbaren kan stenge noen dager på grunn av værforhold.

Inkludert i All-inklusive

Mot tillegg

Badstue og hamam (gå in i)

Behandlinger i hamam

Dagaktiviteter med eksempler på vanngymnastikk, aerobic,basseng leker og konkurranser

Game room- PlayStation, Biljard, Bowling mm

Kveldsaktiviteter med levende musikk og shower

Hårfrisør

Bassenghåndkle en gang

Safe

Solsenger og soltak på stranden

Telefon/Fax

WIFI på rommene og hotellområdet

Renseri/klesvask

Bordtennis

Konferanserom

Treningstudio

Fotograf

Miniklubb for barn 04-12 år, ikke-skandinavisktalende

Ulike butikker


A la carte resturant


Bytte av håndkle

Begrenset tilbud av aktiviteter både på dagtid og kveldstid i perioden 1 nov-1 mai. Bassenger og badeland holder stengt.

Hotellet har rett å gjøre endringer og endre innhold i programmet på kort varsel.

I før- og ettersesongen kan været påvirke utendørsaktiviteter samt servering utendørs.

Nøyaktige tider for mat og drikke samt aktiviteter får man av hotellet ved ankomsten.

AKTIVITETER

Hotellet har et aktivitetsteam som jobber med underholdning og aktiviteter på hotellet. Hotellet bruker såkalt Soft Animaiton. På dagtid tilbys noen ulike sportsaktiviteter, som vannaerobic, aerobic og ulike bassengleker. Hotellet har også treningsstudio og tennis hvis man ønsker å holde seg i form på egenhånd. På stranden arrangerer hotellet volleyball og boccia, og eksterne selskaper har ulike vannsport mot ekstra kostnad.

På hotellet er det også tilgang til biljard, bowling, dart, bordtennis og game room.
Flere kvelder i uken tilbyr hotellet underholdning i form av ulike show med ulike temaer.

Ovennevnte tilbys i løpet av 1 mai - 31 oktober, men noen aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere.
 
Fra 1 november til 31 mai er aktivitetene mer begrenset. Utendørsbassengene er for eksempel stengt og man kan kun gjennomføre med begrenset utendørs sportsaktiviteter og de kan også bli kansellert på grunn av værforhold. Miniklubben er stengt og kveldsunderholdning er tilgjengelig i begrenset form. Det er en roligere atmosfære på hotellet i vintersesongen, men hotellet har selvfølgelig underholdningspersonale som jobber og har tilpasset aktiviteter for vintersesongen og værforhold.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter kan være mot ekstra kostnad.


For barn

På Seher resort ønskes barn i alderen 4-12 velkommen til den internasjonale barneklubben, hvor det er internasjonale aktivitetsteamet sørger for at barna holdes opptatt med morsomme leker og aktiviteter tilpasset dem.
Miniklubben, som er åpen et par timer om dagen, tilbyr aktiviteter som ansiktsmaling, spille spill, male, se film og generelle spill. Kvelden rundes av med et minidiskotek hvor barna kan slippe seg løs på dansegulvet sammen med sine nyfunne venner.

Et par timer om dagen er det full fart i hotellets vannbasseng hvor barna kjører vannsklie og kan velge mellom 2 ulike vannsklier. De minste barna går heller ikke uten mye, som har eget barnebasseng og ligger i miniklubbområdet.
Sammen for hele familien er det et spillrom med ulike spill og bowling.

Ovennevnte tilbys i løpet av mai - november, men enkelte aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter kan være mot kostnad.

SPA  & Wellness
Hotellet har et spa senter hvor det er et klassisk tyrkisk bad, en såkalt Tyrkisk Hamam. Der kan du oppleve den tradisjonelle behandlingen som har mange tusen års gammel kultur.
Selvfølgelig er det også andre moderne behandlinger du kan skjemme deg bort med, slik som ansiktsbehandlinger, steinmassasje, aromamassasje, forskjellige massasjer, manikyr, pedikyr og mm. I spa senteret finnes også vanlig badstue og et innendørsbasseng som er oppvarmet november – april.
Mange benytter seg også av muligheten til å gå til frisøren og for en ny frisyre, og de fleste menn prøver en klassisk barbering, med barberhøvel.

Alle behandlinger mot ekstra kostnad.

Tyrkisk Hamam- Hvordan fungerer det?
Det kan variere litt fra hamam til hamam, men det foregår vanligvis slik: Du går inn i Hamamet som har en temperatur på rundt 45 grader kledd i badetøy. Du legger deg ned på den store mamorsteinen som er plassert midt i tyrkisk badet. Det kalles magesteinen. Deretter skrubbes du med en spesiell hanske foran og bak på kroppen. På grunn av fuktighet og temperatur åpner kroppens porer seg, og derfor blir du mye renere på huden enn vanlig dusj. Du blir deretter såpet inn, og få en såpemassasje for å gjøre deg enda renere. Når den er klar skylles du, og forlater hamam for å sette deg i en hvilestol/seng. Når du føler deg klar neste steg, slutter det hele med en full kroppsoljemassasje der ledd og muskler blir mykgjort.
Dette er utrolig avslappende, og en flott start på ferien, der bonusen er at du får en dypere solbrun farge som varer lenger.
Det er lett å forstå at nesten alle reisende til Tyrkia besøker et Hamam.
Seher Resort & Spa hotel
Adresse: 07600 Evrenseki, Side/Antalya
Telefon: +90 0242 763 65 15
Fax: +90 242 763 71 84
E-post: info@seherhotels.com
www.seherhotels.com
271 rom totalt
6 etasjer 5 heiser
Bygget: 1990
Sist renovert: 2008 samt lettere renovering 2018
2 bygninger / 5 blokker
Åpent hele året
Aksepterte kredittkort: Visacard og Mastercard
Daglig rengjøring. Sengetøy og håndklær skiftes hver tredje dag.
WIFI-gratis på hotellområdet og på rommene
Offisiell klassifisering: 5 stjerner
Vår klassifisering: 4+ stjerner
All-inklusive mellom kl. 10.00 og 24.00
Seher-hotellene består av tre uavhengige hoteller (Sunpalace, Resort og Sunbeach) som ligger nære hverandre med et felles strandområde. Seher Resort er det hotellet som ligger nærmest stranden.

Restauranter og barer
1 hovedrestaurant som serverer frokost, lunsj og middag i bufféform
2 A La Carte Restaurant - Ottomansk og fisk
1 Strandbar - åpen fra 1 mai - 31 okt.
1 Patisserie - selvbetjening av kaffe og kaffebrød
1 Bassengbar -  ikke åpen mellom 1 nov- 1 mai
1 Lobbybar: åpen hele året
1 Discobar: åpen hele året, men begrenset på vinteren

Et besøk på en av à la carte-restaurantene kan benyttes én gang og må bestilles på forhånd når man ankommer til hotellet. Vær oppmerksom på at hotellet krever et à la carte-serviceavgift på 5 euro per person. All-inklusive mellom kl. 10.00 og 24.00 med lokal alkohol og alkoholfrie drikker. Etter kl. 24.00 er all drikke og mat mot ekstra kostnad - Importert drikke, ferskpresset fruktjuice, drikker på flaske koster alltid ekstra

Fra 1. november til 1. mai vil A la carte-restaurantene være stengt.

Basseng
1 Hovedbasseng / 450 m²: / 140 cm dyp
1 Barnebasseng / 50 m²: / 40 cm dyp - Separet fra voksenbassenget
1 Vannbasseng / 100 m²: / 140 cm dyp- med 2 vannsklier åpent et par timer om dagen (1. mai-31. okt)
1 Innendørsbasseng / 145 m²: / 140 cm dyp (oppvarmet og åpen 1. nov. - 1. april)
1 Innendørs barnebasseng / 10 m²: / 35 cm dypt (oppvarmet og åpent 1. nov. - 1. april)
1 Relax pool / 85 m²: / 130 cm dyp (kun for voksne og åpent juni-okt)

1 basseng/strandhåndkle gratis mot håndklekort og deretter koster hvert bytte penger.
Hovedbassenget er åpent mellom 15. april og 31. oktober, men endringer kan forekomme pga  værforhold i begynnelsen og slutten av sesongen.

Strand
Hotellets tomtegrense slutter ved strandpromenaden og stranden. Stranden og delt med søsterhotellene Seher sunbeach og Seher Sun Palace. Stranden er langgrunt og er en sandstrand. Strandbar med gratis drikker og snacks for hotellets gjester og gratis solsenger med soltak.

Strandbaren er åpen mellom 1. mai og 31. oktober, men endringer kan forekomme pga værforhold i begynnelsen og slutten av sesongen.

Aktiviteter
Spa med Hamam og alt mot ekstra kostnad
Dagsaktiviteter som vanngymnastikk, aerobic, bassengleker og konkurranser
Kveldsaktiviteter med levende musikk og show
Konferanserom - ekstra kostnad
Frisør - ekstra kostnad
Ulike butikker - ekstra kostnad
Treningsstudio med 10 maskiner - gratis.
Vannsport i nærheten på stranden med eksternt selskap som mot ekstra kostnad.
Gameroom playstation, biljard, bowling etc. - mot ekstra kostnad
Miniklubb med aktiviteter og lekeplass- ikke-skandinavisktalende personale- åpent 1. mai - 31. okt.

Helse og sikkerhet
Helse og sikkerhet
Rommene har røykvarsler og hotellet har brannalarmer i henhold til lover og regler. Hotellet
bruker et eksternt selskap for kjøkken og bassengprøver. Daglig prøve av bassengvannet tas. Bassengskilt og nødutgangsskilt innenfor hotellområdet og ved heis. Balkongrekkverk høyere enn 110 cm og ingen mellomrom større en 12 cm

Handikappvennlighet
Hotellet har 1 handikaprom, standardrom. Rommet har tilpasset bad og bredere dør. Man kan komme seg rundt hotellet via heis og ramper. Vanlig metallstige i bassenget.

Avstand:
Side sentrum: 8 km
Lokalsentrum: 350 m Evrenseki-sentrum
Andre sentrum: 2,5 km Kumköy sentrum
Buss: Utenfor hotellet
Strand: 0 m
Nærmeste sykehus: Anadolu 7 km
Nærmeste apotek: 300 m
Nærmeste minibank: 300 m
Nærmeste bank: 7,5 km
Taxi utenfor hotellet eller resepsjonen kan ringe etter en taxi
Flyplass: 65 km Antalya
Flyplass: 110 km Gazipasa
Transfertid fra Antalya flyplass til det første hotellet i Side er ca. 1 time.

Personlig mening – Susanne K – Kvalitetsansvarlig
Dette hotellet ligger på stranden og man har også litt mer hage med busker og gress som gir en fin feriefølelse. På dette hotellet er det også tilgang til gameroom med bowling mot ekstra kostnad. Små balkonger eller fransk balkong, men det er ikke forstyrrende. Det er også gangavstand med ca 2,5 km til kumköy sentrum enten langs veien eller strandpromenaden og utenfor hotellet går bussen inn til Side hvert 15. min i høysesongen som gjør det veldig enkelt å holde seg litt lenger ut og det gjør du ikke trenger å føle at det er for langt unna.
Kontakt oss
Melding

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notattene dine er ikke skaffet

Sender

{{message}}

Ønskemål

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender