Akti Imperial Deluxe Spa Resort By Wyndham

Akti Imperial Deluxe Resort & SPA Dolce by Wyndham

Dette er et førsteklasse All inclusive-hotell med en perfekt beliggenhet sentralt i Ixia der veien skiller hotellet fra stranden. Hotellet består av to imponerende bygninger og et stort nydelig bassengområde med flere bassenger. Alt er tilrettelagt for at du skal ha en fin og fantastisk ferie med det beste av god mat og drikke, sol, bading, aktiviteter og underholdning. Hotellets aktivitetsteam tilbyr et godt utvalg av forskjellige treningsøkter hver dag, og det er et velutstyrt treningsstudio og tennis. Barna tilbringer gjerne tid i barneklubben og tenåringklubb med aktiviteter tilpasset dem og muligheten til å møte andre barn som er på ferie. I høysesongen arrangeres kveldsunderholdning et par ganger i uken i amfiet i hagen.
Det inngår All-inklusive hvor det serveres mat og drikke døgnet rundt, så det er ingen fare for å bli sulten. Det er alt fra snacks rundt i området til smakfulle buffeer i hovedrestauranten. I tillegg til dette er det 4 temarestauranter å velge mellom som du kan bruke en gang under oppholdet. For de dagene du vil slappe av litt ekstra og skjemme deg bort, anbefales et besøk på SPA-avdelingen på hotellet, men det koster ekstra.

Akti Imperial ligger i begynnelsen av Ixia Bay, rett i utkanten av byen Rhodos, noe som gjør det enkelt å kombinere sol og svømming med en storbypuls.

Rommene
Hyggelig og pent innredede rom med innslag av glade farger. Twinrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sovesofa. Promo-rommene har to enkeltsenger, med litt lavere utsikt. Suitrommene består av et soverom med dobbeltseng og ytterligere rom med to sovesofaer. Familierommene i sidebygningen har tre sovesofaer. Ingen dør mellom rommene.
Alle rommene har gratis WIFI, telefon, minibar med daglig påfyll, sentral luftkondisjonering, vannkoker med kaffe / te-sett, safe, satellitt-TV, flislagt gulv. Bad med badekar eller dusj, (annexbygning har kun dusj)  toalett og hårføner. Balkong.

Romtyper
Twinrom for maks 3 personer
Promorum for maks 2 personer
Suitrom for maks 4 personer
Familierom i annex for 5 personer

Øvrig
Hotellet består av en hovedbygning og en sidebygning på 9 etasjer. 710 rom. Bygget i 1968 og renovert i 2018. Heis. Safe. Ultra All inclusive med mat og drikke 24 timer i døgnet. Solsenger og parasoller inkludert. Strand 50 m brostein. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Ixia sentrum 200 m. Rhodos by 4 km. Lokalbuss 100 m Strand/turistområde med trafikk og lyd fra hotellets bassengområder og underholdning. Støy fra flytrafikk kan noen ganger oppleves som forstyrrende.

Hotellskatt
Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.

1-2 stjerner: 0,50 euro per rom og natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom og natt
4 stjerner: 3 euro per rom og natt
5 stjerner: 4 euro per rom og natt


Rommene
Hyggelig og pent innredede rom med innslag av glade farger. Twinrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sovesofa. Promo-rommene har to enkeltsenger, med litt lavere utsikt. Suitrommene består av et soverom med dobbeltseng og ytterligere rom med to sovesofaer. Familierommene i sidebygningen har tre sovesofaer. Ingen dør mellom rommene.
Alle rommene har gratis WIFI, telefon, minibar med daglig påfyll, sentral luftkondisjonering, vannkoker med kaffe / te-sett, safe, satellitt-TV, flislagt gulv. Bad med badekar eller dusj, (annexbygning har kun dusj)  toalett og hårføner. Balkong.

Romtyper
Twinrom for maks 3 personer
Promorum for maks 2 personer
Suitrom for maks 4 personer
Familierom i annex for 5 personer

Romkategorier på hotellet:
Standard rom, familierom, suite rom

Twinrom (standardrom) 25m²
Denne romtypen passer maks. 3 personer
Rommet har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og en sovesofa
Balkong med 1 bord og 2 stoler
Utsikt mot fjellene, skråning eller direkte havutsikt (utsikt må forhåndsbestilles)

Promorom (standardrom) 25m²
Denne romtypen passer maks. 2 personer
Rommet har to enkeltsenger
Balkong med 1 bord og 2 stoler
Utsikt mot gårdsplassen, konferansebyggning eller parkering.

Suitrom (rom med ett soverom) 41m²
Denne romtypen passer maks. 4 personer
Rommet har et soverom med dobbeltseng og et rom med to sovesofaer
Balkong med 1 bord og 2 stoler
Fjellutsikt, skråning eller direkte havutsikt (utsikt må forhåndsbestilles)

Familierom i annex bygning (rom med ett soverom) 50m²
Denne romtypen passer maks. 5 personer
Rommet har et soverom med dobbeltseng og et rom med tre sovesofaer
Balkong med 1 bord og 2 stoler
Utsikt mot konferansebygning eller parkering.
Rommene ligger i sidebygningen

Alle rommene har:
Satelitt-TV
WIFI - inkludert gratis
Minibar - med daglig påfyll
Safe - inkludert gratis
Vannkoker med te- og kaffesett
Telefon
Flisegulv
Sentralt luftkondisjonering - Gratis (hotellet styrer tidene i henhold til vær og temperatur)
Bad med badekar eller dusj, hånddusj, toalett, hårføner, toalettsaker (anneks bygning har kun dusj)Akti Imperial Deluxe Resort & SPA Dolce by Wyndham


Mat


Frokost –Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:30

Lunsj – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-14:30

Middag- Blandede retter fra ett buffetbord

18:30-22:00

Snacks- Snacks, pizza, salater, desserter, is og frukt.

10:00-21:00

Desserter

22:00-24:00

Natt snacks - Serverer salater, forretter, frukt, buffeer med varme og kalde retter

22:30-06:00

 

Drikke

 

Hovedbar - Lokal alkohol og brus

10:00-01:00

2 Bassengbarer- lokal alkohol og brus

10:00-24:00

Strandbar- Lokale alkoholfrie drikker

10:00-18:00

Express lobby bar- Lokal alkohol, brus, kaffe (øl, vin) 

11:00 -00:00

Exempel på drikker som inngår:

Internasjonale drikker, fatøl, brus, juice, vin og cocktailer.

Ultra All inclusive med mat og større delen av dagen. Vær oppmerksom på at lokal alkohol og alkoholfrie drikker er inkludert, samt visse importerte drikker, fruktjuicer (ikke ferskpresset) samt vann på flaske. Alt annet koster ekstra på alle tidspunkter.

I begynnelsen av sesongen kan matservering utundørs, bassenger, aktiviteter og stranden være stengt på grunn av værforhold.

Inkludert i All-inklusive

Mot tillegg

Luftkondisjonering

Behandlinger i SPA-avdelingen

Dagsaktiviteter som vannpolo, gymnastikk, basseng leker

Hårfrisør

Kveldsaktiviteter med temakvelder og show

Vannsporter på stranden

Beach volleyball og tennis samt utstyr

Telefon/Fax samt Renseri / klesvask

WIFI over hele hotellområdet og rommene

Minimarket og butikker

Dart

Tennisutstyr og instruktør

Bordtennis

7D bio

Miniklubb for barn 04-12 år, tenåringklubb 13-17 år ikke-skandinavisk talende

Biljard

Treningstudio

Arkadespill

Solstoler og parasoller på stranden

Escape room

Hotellet har rett å gjøre endringer og fjerne saker ut av programmet på kort varsel.

I før- og ettersesongen kan været påvirke utendørsaktiviteter samt servering utendørs.

Nøyaktige tider for mat og drikke samt aktiviteter får man av hotellet ved ankomsten.

Hverdagsklær er gjeldende på hotellet. Badetøy i restauranten og lobbyen er ikke tillatt.

AKTIVITETER
På Akti Imperial er det aktivitetsprogrammer og underholdning som arrangeres av hotellpersonalet. I løpet av dagen tilbys ulike sportsaktiviteter som vannpolo, gymnastikk og bassengleker. For de som ønsker å holde seg i form alene, er det også tilgang til tennis, basketball og et treningsstudio. I nærheten av stranden er det muligheter for vannsport med et eksternt selskap mot ekstra kostnad. I hotellområdet er det også bordtennis og biljard.
For barna er det en barneklubb med aktivitetsprogrammer et par timer om dagen.

Flere kvelder i uken tilbyr hotellet underholdning i form av levende musikk, temakvelder og show. Det kan være som gresk kveld med en forestilling av tradisjonell gresk dans og musikk.

Ovennevnte tilbys i løpet av april-oktober, men visse aktiviteter kan bli kansellert i før- og lavsesongen på grunn av værforhold eller for få deltakere.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter kan koste.

For barna

Hotellet har en internasjonal barneklubb for barn mellom 4-12 år, der det internasjonale aktivitetsteamet sørger for barna skal være opptatt med morsomme spill og aktiviteter tilpasset dem. Miniklubben, som er åpen et par timer om dagen, tilbyr aktiviteter som å spille spill, male, se filmer og generelle spill. Stor lekeplass inne i barneklubben.Det finnes også en tenåringklubb for alderen mellom 13-17 år.

Ovennevnte tilbys i løpet av april - oktober, men noen aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter kan koste.

SPA  & Wellness
Hotellet har en SPA-avdeling hvor det er forskjellige behandlinger å velge mellom. Her skjemmer du deg bort med ansiktsbehandlinger, ulike massasjer, manikyr, pedikyr og mye mer. I SPA finner du tilgang til badstue og boblebad, og innendørsbassenget er i nærheten. Vil du forskjønne utsiden med en ny frisyre så det er også en frisør.
Alt i SPA-avdelingen koster ekstra.

Hvorfor velge et hotell med SPA?
Kanskje du har lengtet lenge etter ferien og når den endelig er i gang så vil du ta vare på deg selv litt ekstra. Du trenger kanskje avkobling, bare nyte fred og ro eller som et fint innslag med reisefølget. Du tenker kanskje at partneren din, forelderen, bestevennen fortjener ekstra oppmerksomhet.
Uansett anledning så er avkobling med skjønn massasje, noe som gir ferien din borte fra den vanlige hverdagen, den ekstra luksus følelsen som topper enhver ferie.

Akti Imperial Deluxe Resort & SPA Dolce by Wyndham
Adresse: Lalysos Avenue  Ixia, 85101 Rhodes
Telefon: +30 22411 11500
Fax: Nej
E-post: info@aktiimperial.gr
www.aktiimperial.gr
Totalt 710 rom
9 etasjer 8 heiser
Byggeår: 1968
Sist renovert: 2018
To bygninger -2 blokker (hovedbygning og anneks)
Åpent april - oktober
Aksepterte kredittkort: Visa og MasterCard
Daglig rengjøring. Sengetøy og håndklær skiftes ut hver tredje dag.
WIFI- Gratis i hotellområdet og på rommene
Offisiell klassifisering: 5 stjerner
Vår klassifisering: 5 stjerner
Ultra All inclusive

Restauranter og barer                        
1 Hovedrestaurant for frokost, lunsj og middag i buffétform
1 Ekspressrestaurant
1 Temarestaurant "Asterias": Med gresk sjømat
1 Temarestaurant "Red Elephant": Med asiatisk mat og sushi
1 Temarestaurant "Lucullus": Med tradisjonell gresk mat
1 Temarestaurant "Marco Polo": Med italiensk mat
2 Snackbar
2 Bassengbarer
1 Strandbar
1 Lobbybar

Ultra All inclusive med mat store deler av dagen. Vær oppmerksom på at lokale alkohol- og alkoholfrie drikkevarer er inkludert, samt visse importerte drikker, fruktjuicer (ikke ferskpresset) og vann på flaske. Alt annet koster ekstra. Et besøk til en temarestaurant er inkludert gratis, men må forhåndsbestilles ved ankomst til hotellet.
I begynnelsen av sesongen kan uteservering, bassenger og stranden være stengt på grunn av værforhold. Hverdagsklær gjelder på restaurantene på kvelden. Ingen badetøy.

Basseng
1 Hovedbasseng / 750 m² / 145 cm dypt
1 basseng / 350 m² / 145 cm dypt
1 Lazy river basseng / 30 m / 145 cm deep (renner inn i hovedbassenget)
1 Barnebasseng / 180 m² / 40 cm dypt med små vannsklier
1 Innendørsbasseng / 180m² / 145 cm dyp

Badehåndkle inkludert.
Innendørsbassenget er oppvarmet i begynnelsen og slutten av sesongen, avhengig av været.

Strand
Hotellet ligger ca. 50 m fra stranden. En trafikkvei som skiller hotellet fra stranden, men det er en gangtunnel med trapper under veien. Stranden har fremst småstein og litt sand. Solsenger og parasoller er gratis for hotellets gjester.

Aktiviteter
Spasenter med badstue, frisør. Alt koster ekstra
Aktiviteter på dagtid utendørs som vannpolo, gymnastikk, bassengleker
Kveldsaktiviteter med levende musikk og utendørs show
Tennis  -utstyr gratis
Basketball -utstyr gratis
Treningsstudio
Dart
Bordtennis
Biljard – mot ekstra kostnad
Ulike butikker
Vannsport i nærheten på stranden med eksternt selskap mot ekstra kostnad
Barneklubb med aktiviteter og innendørs lekeplass - ikke-skandinavisktalende personale.
Konferanserom som også passer for veldig store grupper. – mot ekstra kostnad

På begynnelsen og slutten av sesongen kan utendørsaktiviteter bli kansellert på grunn av værforhold. Noen aktiviteter koster esktra

Helse og sikkerhet
Rommet har røykvarsler og hotellet har brannalarmer i henhold til lover og regler. Hotellet bruker et eksternt selskap for kjøkken og bassengprøver. Daglig prøve av bassengvannet tas. Bassengskilt og nødutgangsskilt innenfor hotellområdet og ved heis. Balkongrekkverk høyere enn 110 cm og ingen mellomrom større en 12 cm.

Handikappvennlighet
Hotellet har ingen spesifikke funksjonshemmede rom. Romdøren er 77 cm og badedøren 67 cm. Hotellområdet er handikappvennlig, men ikke rommene. Gangtunnel til stranden med trapper.

Avstand:
Ixia sentrum: 200 m
Rhodos by: 4 km
Buss: 100 m
Strand: 50 m
Nærmeste sykehus: Rhodos by 4 km
Nærmeste apotek: 500 m
Nærmeste minibank: 0 m (tilgjengelig på hotellet)
Nærmeste bank: 5 km (Rhodos by)
Taxi utenfor hotellet eller resepsjonen kan ringe etter taxi
Flyplass: 12 km
Transfertid fra flyplassen ca 25 minutter til det første hotellet
Kontakt oss
Melding

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notattene dine er ikke skaffet

Sender

{{message}}

Ønskemål

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender