Creta Princess Aqua Park & Spa

Creta Princess Aquapark & Spa 

Creta Princess Aquapark & Spa har en fredelig beliggenhet i Maleme, rett ved sjøen og har en internasjonal atmosfære. Hotellet består av en hovedbygning og to hagebygninger i to etasjer som omgir hotellets midtpunkt, bassengområdet med hagen som går helt ned til den fine rullesteinstranden. Det er et stort hovedbasseng og et basseng med vannsklie med 8 vannsklier for de litt større barna og et barnebasseng med noen mindre vannsklier for de minste. All Inklusive er inngår i prisen, og her får man alt man trenger for en fantastisk og avslappende ferie. Hovedrestauranten serverer frokost, lunsj og middag samt kveldssnacks og mellom måltidene serveres det snacks og is for barn. Drikke er tilgjengelig fra barene fra morgen til sen kveld. Det er også en asiatisk restaurant som serverer fra buffé og kan brukes en gang per opphold som et alternativ til hovedrestauranten, men husk å bestille bord på forhånd.
Hotellet har også et aktivitetsteam som organiserer aktiviteter og underholdning på dagtid med for eksempel vannaerobic, volleyball og aerobic. Det er også et treningsstudio og tennisbaner for de som foretrekker å trene alene. Man kan også utfordre hverandre i roligere aktiviteter som minigolf og biljard. Noen kvelder i uken er det lettere kveldsunderholdning. Barna har mye å gjøre med sine egne aktiviteter i miniklubben og nede ved stranden er det en stor lekeplass i form av et piratskip.
 Du som søker ekstra avslapning, kan besøke hotellets spa, hvor du kan velge mellom et utvalg av behandlinger som mot ekstra kostnad. Perfekt for å slappe av hverdagen hjemme og komme inn i feriestemningen.
Dette er et eldre og velkjent hotell som tiltrekker seg familier, venner og par som ønsker en behagelig ferie.


Rommene
Lyse og hyggelige rom innredet i grønt, blått og hvitt. Standardrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet til en eller to ekstra senger
Alle rommene har flislagt gulv, minikjøleskap, telefon, vannkoker med kaffe- og te tilbehør, satellitt-TV og balkong. Direkte eller begrenset havutsikt. Bad med badekar med dusj, toalett og hårføner. Luftkondisjonering inngår. Denne er sentralstyrt og bruker vanligvis 15/6 - 15/9 med tidsbegrensninger.

Romtyper
Standardrom med direkte havutsikt for 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 barn
Standardrom med begrenset havutsikt for 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 barn

Øvrig
Hotellet består av 3 bygninger med 5 og 2 etasjer. 420 rom. Bygget i 1973, renovert i 2013 og visse deler i 2014. Heis kun i hovedbygningen, safe mot kostnad. All-inklusive mellom kl. 10.00 og 24.00 og mat til bestemte tidspunkter. Nøyaktige tider for restaurant og barer vil informeres ved ankomst til hotellet. Solsenger og parasoller er inkludert på stranden. Strand 0 m og rullesteinstrand. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Maleme 500 m. Chania sentrum 17 km. Lokalbuss 150 m Turist / strandområde med passerende trafikk. Nivåforskjeller og trapper forekommer i hele området. * Vannsklier er åpen fra kl. 10.00 til 18.00. Man må være minst 6 år og 120 cm høy for å kunne gå inn på disse (3 år for de i barnebassenget) og at foreldrene er ansvarlige og må føre tilsyn med barna når de kjører.

Hotellskatt
Hellas har innført en skatt på alle hotellovernattinger. Denne avgiften skal betales direkte til hotellet / leilighetshotellet ved innsjekking. Skattens størrelse reguleres av lengden på oppholdet og den offisielle klassifiseringen av overnattingsstedet. Vær oppmerksom på at Deturs klassifisering av overnattingsstedet kan skille seg fra den offisielle klassifiseringen. Se under øvrig informasjon.
1-2 stjerner: 0,50 euro per rom og natt
3 stjerner: 1,50 euro per rom og natt
4 stjerner: 3 euro per rom og natt
5 stjerner: 4 euro per rom og natt
Rommene
Lyse og hyggelige rom innredet i grønt, blått og hvitt. Standardrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet til en eller to ekstra senger
Alle rommene har flislagt gulv, minikjøleskap, telefon, vannkoker med kaffe- og te tilbehør, satellitt-TV og balkong. Direkte eller begrenset havutsikt. Bad med badekar med dusj, toalett og hårføner. Luftkondisjonering inngår. Denne er sentralstyrt og bruker vanligvis 15/6 - 15/9 med tidsbegrensninger.

Romtyper
Standardrom med direkte havutsikt for 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 barn
Standardrom med begrenset havutsikt for 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 barn

Romkategorier
Standardrom

Standardrom 24 m²
Dette rommet passer maks 3 voksne + 1 barn eller 2 voksne + 2 barn
Dobbeltseng eller to enkeltsenger og mulighet for en eller to ekstra senger
Balkonger eller bakketerrasse med bord og stoler
Direkte eller begrenset havutsikt må forhåndsbestilles

Alle rommene har:
Satelitt-TV
Sentralt luftkondisjonering gratis (hotellet tilpasser etter klima i perioden ca. 15/6 -15/9)
Safe- mot kostnad ca 3,5 euro per dag
Flislagt gulv
Vannkoker med kaffe og te
Bad med badekar med dusj, toalett og hårføner.


Creta Princess Aqua Park & Spa

Mat


Frokost – Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:15

Sen frokost - enklere utvalg

10:15-12:00

Lunsj – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-15:00

Middag- Blandede retter fra et buffetbord

18:30-21:30

· Snacks – enklere retter

15:00-18:00

Kaffe og te med tilbehør

16:00-17:00

· Asian Restaurant – Asiatisk bufférestaurant som må forhåndsbestilles og inngår en gang per opphold

22:00-24:00

Drikke


Bassengbar - Lokal alkohol og brus

10.00-24.00

Lobbybar

17:00-00:00

Eksempel på drikke som inngår:

Brus, kaffe, te, lokale alkoholholdige drikker som lokal øl, lokal vin ulike typer sterk lokal sprit.

På dette hotellet inngår all-inklusive for drikker mellom kl. 10.00 og 24.00 og mat til bestemte tidspunkter

Merk at importerte drikker, ferskpresset fruktjuice og alle drikker på flaske koster alltid ekstra. Et besøk i den asiatiske restauranten er inngår, men må forhåndsbestilles ved ankomst til hotellet.

I begynnelsen av sesongen er uteservering, bassenger og stranden kan være stengt på grunn av værforhold.

Inkludert i All-inklusive

Mot tillegg

Luftkondisjonering (juni-september)

Spa avdelingg med ulike behandlingar. Alt mot ekstra kostnad.

WIFI i lobbyen 

Telefon/Fax

Dagaktiviteter med eksempler på vanngymnastikk, aerobic,basseng leker og konkurranser

Renseri/klesvask

Kvällsaktiviteter med lättare underhållning ett par dagar i veckan (15 maj-30 sep)

Kveldsaktiviteter med lettere underholdning et par dager i uken (15. mai - 30. september)

Biljard

Treningsstudio (fra 16 år)

Safe ca 3,5 euro per dag

Fotball, volleyball, basketball

Tennisbane og tennisutstyr mot ekstra kostnad

Miniklubb for barn 04-12 år, ikke skandinavisktalende

Minigolf med depositum

Solsenger og parasoller på stranden


Hotellet har rett å gjøre endringer og endre innhold i programmet på kort varsel.

I før- og ettersesongen kan været påvirke utendørsaktiviteter samt servering utendørs.

Nøyaktige tider for mat og drikke samt aktiviteter får man av hotellet ved ankomsten.

Hverdagsklær er gjeldende på hotellet. Badeklær i restauranten er ikke tillat.

AKTIVITETER

Hotellet har lettere underholdning og aktiviteter, såkalt soft animation. 6 dager i uken tilbys forskjellige sportsaktiviteter, som vannaerobic, aerobic, basketball, volleyball og forskjellige biljardspill. På egen hånd kan du holde deg i form med tennis eller i hotellets treningsstudio, men det er en aldersgrense fra 16 år. Det er også mulighet til å utfordre reisefesten med minigolf og biljard.

På kveldene tilbys noe underholdning samt at man noen ganger arrangeres kretiske kvelder med folkedans og tradisjonell gresk musikk samt musikkvelder.

Ovennevnte tilbys i løpet av mai - oktober, men noen aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter er mot ekstra kostnad.
For barn

På hotellet skal trives at barna skal like seg like mye som de voksne og det er derfor en internasjonal barneklubb som ønsker barn mellom 4-12 år velkommen og som er åpen et par timer om dagen, 6 dager i uken i høysesongen. Det internasjonale aktivitetsteamet sørger for at barna er opptatt med morsomme spill og aktiviteter tilpasset dem og tilbyr for eksempel ansiktsmaling, lek, maling og generelle spill.
På stranden er det en stor lekeplass med et piratskip og er verdsatt av barna.

Det er et vannbasseng med 5 vannsklier og som tar imot barn som er 6 år og minst 120 cm. De mindre barna har sitt eget minibasseng med leker.

Ovennevnte tilbys i løpet av mai - oktober, men noen aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter er mot ekstra kostnad.
SPA  & Wellness 
Hotellet har en SPA-avdeling som tilbyr mange ulike behandlinger å velge mellom. Her skjemmer du deg bort med ansiktsbehandlinger, ulike massasjer og mye mer..

Alt i SPA-avdelingen koster ekstra samt kun for voksne. 18 års grense.

Hvorfor velge et hotell med SPA?
Kanskje du har lengtet lenge etter ferien og når den endelig er i gang så vil du ta vare på deg selv litt ekstra. Du trenger kanskje avkobling, bare nyte fred og ro eller som et fint innslag med reisefølget. Du tenker kanskje at partneren din, forelderen, bestevennen fortjener ekstra oppmerksomhet.
Uansett anledning så er avkobling med skjønn massasje, noe som gir ferien din borte fra den vanlige hverdagen, den ekstra luksus følelsen som topper enhver ferie.
Creta Princess Aqua Park & Spa
Adresse: Malene 73014 Crete    
Telefon: +30 28210 62703
Fax: +30 28210 62221
E-post: alua@amresortseu.com eller reservations@drchqamresortseu.com
www.auluhotels.com
Totalt 420 rom
4 etasjer og 2 etasjer - 2 heiser i hovedbygningen
1 hovedbygning og 2 sidebygninger - 3 blokker
Bygget: 1973
Sist renovert: 2013 & 2019 (restaurant og hovedbar)
Åpent mai - oktober
Aksepterte kredittkort: Visa og MasterCard
Rengjøring 6 dager i uke. Sengetøy og håndklær skiftes hver tredje dag.
WIFI - gratis i lobbyen
Offisiell klassifisering: 4 stjerner
Vår klassifisering: 4 stjerner
All-inklusive mellom kl. 10.00 og 24.00

Restauranter og barer
1 Restaurant for frokost, lunsj og middag fra buffé.
1 Asiatisk restaurant
Bassengrestaurant og bassengbar
Lobbybar
Bikini Disco Club
All inclusive er inngår mellom kl. 10.00 og 24.00 og mat til bestemte tidspunkter. Alle lokale alkoholholdige og alkoholfrie drikker er inkludert. Importerte drikker, ferskpresset fruktjuice, drikke på flaske koster alltid ekstra. Et besøk i Asian restauranten er inkludert, men må forhåndsbestilles ved ankomst til hotellet.

Basseng
1 Hovedbasseng / 1562 m² / 150 cm dyp
1 Basseng / 543 m² / 150 cm dyp (størrelsen inkluderer vannbassenget som sitter sammen)
1 Barnebasseng / 60 m² / 140 cm dyp - separert fra voksenbassenget med to små vannsklier
1 Vannbasseng / 200 m² / 150 cm dyp –5 vannsklier

Bassenget er åpent mellom mai - oktober, men endringer kan forekomme på grunn av værforhold i begynnelsen og slutten av sesongen. Vannskliene er for barn over 120 cm og 6 år og er åpen hver dag. Vannparken har 5 vannsklier og barnebassenget har ulike leker.
Bassenghåndkle mot depositum og kan skiftes hver tredje dag.

Strand
Brostein på stranden. Solsenger og parasoller tilbys gratis. Drikker serveres fra bassengbaren omtrent 30 meter fra stranden.

Aktiviteter
Spa-avdeling med ulike behandlinger. Alt mot ekstra kostnad.
Dagsaktiviteter som vanngymnastikk, aerobic-bassengleker og konkurranser
Kveldsaktiviteter med enkel underholdning et par dager i uken (mai - oktober)
Treningsstudio (fra 16 år)
Tennisbane og tennisutstyr mot ekstra kostnad
Basket
Minigolf
Bordtennis
Fotball, volleyball, basketball
Biljard mot mot kostnad
Barneklubb for barn mellom 4-12 år med. Stor lekeplass. Ikke-skandinavisk talende personale

Alle utendørsaktiviteter styres av værforhold i begynnelsen og slutten av sesongen, og derfor kan visse aktiviteter bli kansellert. Noen aktiviteter er mot ekstra kostnad.

Helse og sikkerhet
Helse og sikkerhet
Rommene har røykvarsler og hotellet har brannalarmer i henhold til lover og regler. Daglig prøve av bassengvannet tas. Bassengskilt og nødutgangsskilt innenfor hotellområdet. Balkongrekkverk høyere enn 110 cm og ingen mellomrom større en 12 cm

Handikappvennlighet
Hotellet har ingen handikaprom. Noen bygninger uten heis. Nivåforskjeller ned til stranden og innenfor hotellområdet.

Avstand:
Maleme: 500 m
Platanias ca 6 km
Chaniá sentrum: 17 km
Buss: utenfor hotellet
Strand: hotellet har beliggenhet ved stranden
Nærmeste sykehus: Chania 17 km
Nærmeste apotek: 500 m
Nærmeste minibank: på hotellet
Nærmeste bank: 17 km Chania
Taxi er tilgjengelige i Maleme, eller hotellet kan ringe etter en taxi
Chaniá lufthavn: 34 km
Transfertid fra flyplassen ca 1 time til det første hotellet i MalemeKontakt oss
Melding

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notattene dine er ikke skaffet

Sender

{{message}}

Ønskemål

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender