LRS Port River Hotel & Spa

Port River hotel & and Spa

Port river er et stort femstjerners hotell der du finner alle fasiliteter som trengs for en vellykket ferie. Hotellet ligger utenfor det sjarmerende feriestedet Side i et grønt naturområde nær den smaragdgrønne elven Manavgat og havet.
Hotellet består av en stor langstrakt bygning med to bassengområder med et hovedbasseng og et badeland med flere vannsklier. Det er selvfølgelig et barnebasseng for de minste barna også. Du kommer til den nydelige stranden gjennom en kort spasertur på 300 meter langs en liten furuskog, eller hotellet har transport. På stranden er det solsenger og en strandbar til gjestenes disposisjon.
Maten som inngår i det brede Ultra All-inclusive konseptet, spises rundt hotellkomplekset, inkludert de tre hovedmåltidene som serveres fra buffeer i hovedrestauranten og inneholder en blanding av internasjonale og tyrkiske spesialiteter. Innimellom er det mange forskjellige snacks å velge mellom fra hotellets store snack buffet. For mange er en perfekt ferie en god blanding mellom roen på stranden og aktiviteter med fart. Port River hotel har et aktivitetsteam som jobber med underholdning og tilbyr ulike sportsaktiviteter på dagtid og når solen har gått ned er det forskjellige forestillinger og annen underholdning. Barna har sin egen miniklubb og minidisko og underholdning tilpasset dem.
For ekstra avslapning kan vi varmt anbefale et besøk til hotellets utmerkede SPA-avdeling der det er mange forskjellige behandlinger å velge mellom, men mot ekstra kostnad.
For de dagene du vil besøke Side med alle de små smugene og havneområdet, tar du bare bussen som stopper i nærheten av hotellet eller en taxi.

Rommene
Moderne og stilige rom i behagelige farger. Standardrommene har en dobbeltseng, og rommene med plass til 3 personer har en ekstra enkeltseng. Familierommene består av to rom med en sammenhengende dør, hvorav det ene rommet har en dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger og muligheten for en sammenleggbar ekstra seng (for barn opp til 12 år). Begge rommene har bad, luftkondisjonering, minibar og balkong.
Alle rommene har telefon, minibar med daglig påfylling, luftkondisjonering, safe, satellitt-TV, flislagt gulv. Bad med dusj og dusjkabinett, toalett og hårføner. Balkong
Handikaprom kan bestilles ved forespørsel.

Romtyper
Standardrom for maks 2-3 voksne
Familierom for maks 4 voksne

Øvrig
Hotellet består av en bygning med 6 etasjer. 406 rom. Bygget i 2015 og renovert kontinuerlig. Heis. Safe gratis. Ultra All-inclusive døgnet rundt og mat til bestemte tidspunkter mellom perioden 1. april-31. oktober og mellom 1. november-31. mars, all-inklusive gjelder mellom kl. 10.00 og 24.00 og mat til bestemte tidspunkter. Nøyaktige tider for restaurant og barer vil bli kunngjort ved ankomst til hotellet. Solsenger, soltak, mat og drikke på stranden er inkludert. 300 m til stranden. Sandstrand med mindre steiner. Endringer i innholdet kan forekomme i løpet av sesongen og utløpe i lavsesongen. Hotellet har også frisør, fotograf og butikker. Hotellet godtar Visa og Mastercard. Titriyengöl sentrum 2 km. Side sentrum 9 km. Lokalbuss 500 m. Musikk rundt bassengområdet kan oppfattes som høyt. Turist / naturområde. Strand og hotellområde utenfor byområdet. Vær oppmerksom på at hotellet har et mindre utvalg av alt-inklusive mellom 1. november og 31. mars på grunn av at utendørsaktiviteter mat/drikke servering og fasiliteter ikke kan bli kansellert på grunn av værforhold.


TripAdvisors reisendes vurdering
1081 Anmeldelser
Rommene
Moderne og stilige rom i behagelige farger. Standardrommene har en dobbeltseng, og rommene med plass til 3 personer har en ekstra enkeltseng. Familierommene består av to rom med en sammenhengende dør, hvorav det ene rommet har en dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger og muligheten for en sammenleggbar ekstra seng (for barn opp til 12 år). Begge rommene har bad, luftkondisjonering, minibar og balkong.
Alle rommene har telefon, minibar med daglig påfylling, klimaanlegg, safe, satellitt-TV, flislagt gulv. Bad med dusj og dusjkabinett, toalett og hårføner. Balkong
Handikaprom kan bestilles ved forespørsel.

Romtyper
Romtyper
Standardrom for maks 2-3 voksne
Familierom for maks 4 voksne

Romkategorier på hotellet:
Standardrom og familierom samt handikapprom kan bestilles ved forespørsel.

Standardrom: 16-27m²:
Denne romtypen passer for maks 2-3 voksne
Rommene har en dobbeltseng, og rommene med plass til tre personer har en ekstra enkeltseng. Balkong med 2 stoler og 1 bord
Utsikt over bassenget, elv eller havet.

Familierom : 45m²:
Denne romtypen passer for maks 4 voksne
Rommene består av to rom med en sammenhengende dør, hvorav det ene rommet har en dobbeltseng og det andre har to enkeltsenger og muligheten for en sammenleggbar ekstra seng (for barn opp til 12 år). Begge rommene har bad, luftkondisjonering, minibar og balkong.
Balkong 2 stoler og 1 bord
Utsikt over bassenget, elv eller havet

HandikappStandardrom: 27m²:
Denne romtypen passer maks. 2 voksne + barn + 1 spebarn
Rommet har en dobbeltseng
Rullestolvennlige bad og bredere dører i rommet.
Balkong 2 stoler og 1 bord
Utsikt over bassenget, elv eller havet

Alle rommene har:
Satelitt-TV
Minibar – fylt ved ankomst
Safe - gratis
Telefon
Laminatgulv
Individuell luftkondisjonering - Gratis
Bad med dusj og dusjkabinett, hånddusj, toalett, hårføner, toalettsaker

Port river hotel & spa
Mat


Frokost – Blandede retter fra et buffetbord

07:00-10:00

Sen Frokost – mindre utvalg retter og ingen varme

retter

10:00-10:30

Lunsj – Blandede retter fra et buffetbord

12:30-14:30

Middag- Blandede retter fra et buffetbord

18:30-20:30

Kveldssuppe- Suppe med enklere tillbehør

23:30-24:00

Snacks- hurtigmat i strandbaren som kebab, kjøttboller, fisk (1apr-31 okt)

12:00-15:00 (ikke åpent 31. oktober - 1. april)

Snacks- hurtigmat i street bistro som tyrkisk pankake, vaffler (1 apr-31 oct)

12:00-15:00 (ikke åpent 31. oktober - 1. april)

Is- (1 apr-31 oct)

11:00-22:00 (ikke åpent 31. oktober - 1. april)

Patisserie –Kaffe/Te og kaker

16:00-17:00

Nattsnacks- enklere retter og tillbehør (1apr-31 oct)

00:00-07:00 (ikke åpent 31. oktober - 1. april)

A la carte –  Fisk eller kjøtt (1apr-31 oct)

19:00-21:00 (ikke åpent 31. oktober - 1. april)

Glutenfri mat finnes på forespørsel


 

Drikke

 

Lobbybar - Lokal alkohol og bruss. Visse importerte alkohol inngår 1 apr-31 oct. Varme drikker

10:00-00:00

Poolbar  - Lokal alkohol og bruss (øl, vin) 

24 timer

Strandbar- Lokal alkohol og bruss(øl, vin) 

10:00-18:00

Diskotekbar - Lokal alkohol og bruss

23:00-00:00

Restaurantbar- Lokal alkohol og bruss

Med maten

Ultra All inclusive med mat 24 timer om døgnet i perioden 1. apr-31. okt med lokale og noe importert drikke og mat til bestemte tider

All inclusive mellom 10:00-24:00 i perioden 1. nov- 31. okt og innendørsservering samt kun lokal drikke (ikke importert alkohol)

Vær oppmerksom på noen importerte drikker inngår (apr-nov),alle øvrige ferskpresset juice koster ekstra på alle tidspunkter.

Et besøk til en av à la carte-restaurantene kan benyttes en gang under oppholdet, og må bestilles på forhånd når man ankommer hotellet. (ikke åpent 31. oktober - 1. april)

Mat og drikke utendørsbassengbar, snackbar og strandbar kan være stengt på grunn av værforhold i begynnelsen og slutten av sesongen.

Inkludert i All-inklusive

Mot tillegg

Luftkondisjonering

Behandlinger i hamam

Dagaktiviteter som på vanngymnastikk, aerobic,basseng spill og konkurranser

Frisør

Kveldsaktiviteter med live musikk og show

Vannsport på stranden

Beach volleyball og boccia

Telefon/Fax samt Renseri / klesvask

Solstoler og soltak på stranden

Fotograf

WIFI over hele hotellområdet

Spillrom med palystation og biljard

Bordtennis

Ulike butikker

Treningstudio


Miniklubb for barn 04-12 år,ikke skandinavisktalande


Safe


Vær oppmerksom på at hotellet har mindre utvalg av all-inklusive fra 1. november til 31. mars på grunn av at utendørsaktiviteter mat / drikke servering og fasiliteter ikke kan gjønnomføres på grunn av værforhold i denne perioden.

Hotellet har rett å gjøre endringer og endre innholdet i programmet på kort varsel.

I før- og ettersesongen kan været påvirke utendørsaktiviteter samt servering utendørs.

Nøyaktige tider for mat og drikke samt aktiviteter får man av hotellet ved ankomsten.

Badetøy i restauranten er ikke tillatt.

AKTIVITETER
Port River hotel har et aktivitetsteam som jobber med underholdning og aktiviteter og sørger for at det aldri blir kjedelig. I løpet av dagen tilbys ulike sportsaktiviteter, som gymnastikk, aerobic, trinn og forskjellige basseng spill. For de som ønsker å holde seg i form, er det også tilgang til et treningsstudio.
I nærheten av stranden er det mulighet for strandvolleyball, boccia og vannsport med et eksternt selskap mot ekstra kostnad.
Flere kvelder i uken tilbyr hotellet underholdning i form av forskjellige show med forskjellige temaer, og for de som vil danse, arrangeres som diskotek og strandfest i høysesongen.

For barn er det en miniklubb som er åpen et par timer om dagen og tilbyr aktiviteter som ansiktsmaling, spill, maling og generelle spill. På miniklubben er det en utendørs lekeplass. Miniklubben er internasjonal og ikke med skandinavisk personal.
Hotellet har et badeland med vannsklier og 6 sklier som er åpent et par timer om dagen. For de minste barna er det et eget barnebasseng.

Ovennevnte tilbys i løpet av 01.04 - 31.10, men visse aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere.
I perioden 1.11 til 01.04 er treningsstudio og bordtennis, biljard og dart tilgjengelig. Hotellets animasjonsteam bruker såkalt enkel animasjon med litt levende musikk visse kvelder og diskotek.
Vær oppmerksom på at noen aktiviteter kan koste.

For barna

På Port River hotellet vet man at barnas opplevelse er like viktig, kanskje viktigere enn de voksne, og man har derfor mange aktiviteter tilpasset dem.
Det er en internasjonal barneklubb som ønsker barn mellom 4-12 år velkommen, der det er internasjonale aktivitetsteamet sørger for at barna er opptatt med morsomme spill og aktiviteter tilpasset dem. Barneklubben, som er åpen et par timer om dagen, tilbys det aktiviteter som ansiktsmaling, spill, maling, filmvisning og generelle spill. Ved siden av miniklubben er en utendørs lekeplass.
Kvelden avrundes med det tradisjonelle mini-diskoteket som er så ekstremt populært blant de mindre barna.

Favorittstedet for de fleste barn og ofte besøkt hver dag, er selvfølgelig hotellets badeland der det er en vannsklie med 6 sklier å velge mellom. Det er åpent et par timer om dagen.
Sammen for hele familien og kanskje verdsatt av de litt eldre barna, er det et gamerom med playstation og biljard.

Ovennevnte tilbys i løpet av 1. april - 31. oktober, men kan noen aktiviteter i før- og lavsesongen kan bli kansellert på grunn av værforhold eller for få deltakere. Badelandet åpner i mai.
Vær oppmerksom på at enkelte aktiviteter kan være til en kostnad.


SPA & Wellness

Hotellet har et klassisk tyrkisk bad en såkalt Tyrkisk Hamam. Der kan du oppleve den tradisjonelle behandlingen som har mange tusen år gammel kultur.
Selvfølgelig er det også andre moderne behandlinger du kan skjemme deg bort med, slik som ansiktsbehandlinger, steinmassasje, aromamassasje, forskjellige massasjer, manikyr, pedikyr og mm.
Mange benytter seg også av muligheten til å gå til frisøren og gi seg en ny frisyre, og de fleste menn prøver en klassisk barbering, med barberhøvel.

Alla behandlinger koster ekstra.

Tyrkisk Hamam- Hvordan fungerer det?
Det kan variere litt fra hamam til hamam men det skjer vannligvis slik: Du går inn i Hamamet som har en temperatur på rundt 45 grader kledd i badetøy. Du legger deg ned på den store mamorsteinen som er plassert midt i tyrkisk badet. Det kalles magesteinen. Deretter skrubbes du med en spesiell hanske foran og bak på kroppen. På grunn av fuktighet og temperatur åpner kroppens porer seg, og derfor blir du mye renere på huden enn vannlig dusj. Du blir deretter såpet inn, og få en såpemassasje for å gjøre deg enda renere. Når den er klar skylles du, og forlater hamam for å sette deg i en hvilestol/seng. Når du føler deg klar neste steg, slutter det hele med en full kroppsoljemassasje der ledd og musklere blir mykgjort.
Dette er utrolig avslappende, og en flott start på ferien, der bonusen er at du får en dypere solbrunhet som varer lenger.

Det er lett å forstå at nesten alle reisende til Tyrkia besøker et Hamam

LRS Port River Hotel & SPA
Adresse: Titreyengöl Mevkii 07600 - Side
Telefon: +90 242 744 15 50
Fax: +90 242 744 15 70
E-post:  info@portriverhotel.com
www.portriverhotel.com
Totalt 406 rom
6 etasjer 6 heiser
Byggeår: 2015
Sist renovert: kontinuerlig
1 bygning og 1 blokk
Åpent hele året
Aksepterte kredittkort: Visa og Mastercard
Daglig rengjøring. Sengetøy og håndklær skiftes ut hver tredje dag.
WIFI - gratis rundt hotellområdet
Klassifisering: 5 stjerner
Vår klassifisering: 5 stjerner
Ultra All inclusive med mat 24 timer i døgnet i perioden 1. april - 31. oktober.
All inclusive mellom 10:00-24:00 i perioden 1 nov- 31 okt.

Restauranter og barer
1 Hovedrestaurant som serverer frokost, lunsj og middag i buffétform
2 A la carte - fisk og kjøtt          (ikke åpent 1 nov - 1 apr)
1 snackbar                                (ikke åpent 1 nov - 1 apr)
1 Patisserie                               (ikke åpent 1 nov - 1 apr)
1 lobbybar                                 (ikke åpent 1 nov - 1 apr)
1 bassengbar                            (ikke åpent 1 nov - 1 apr)
1 Strandbar                               (ikke åpent 1 nov - 1 apr)

Ultra All inclusive døgnet rundt og mat til bestemte tidspunkter mellom perioden 1. april - 31. oktober og mellom 1. november - 31. mars gjelder All inclusive mellom kl. 10.00 og 24.00 og mat til bestemte tidspunkter.
Alle lokale alkoholholdige, visse importerte (april-nov) og alkoholfrie drikker er inkludert. Annen importert drikker, ferskpresset fruktjuice, drikker på flasker koster alltid ekstra.
Et besøk til à la carte-restauranten kan benyttes én gang og må bestilles på forhånd når man ankommer hotellet.

Basseng
1 Hovedbasseng / 700 m² / 140 cm dypt
1 Vannbasseng med 6 bakker / 85 m² / 140 cm dypt- åpent et par timer om dagen mai - oktober
1 Barnebasseng / 25 m² / 34 cm dypt - avskilt fra hovedbassenget med flere meter imellom
1 Innendørsbasseng- 76m² / 140 cm dypt oppvarmet nov-apr
1 Innendørs barnebasseng / 15 m² / 35 cm dypt - en del av voksenbassenget avskilt med et gjerde

Hovedbassenget er vanligvis åpent mellom april og november, og vannbassenget er åpent fra mai til oktober. Dette kan endres på grunn av værforhold i begynnelsen og slutten av sesongen
Basseng/badehåndkle gratis

Strand
Hotellet ligger 300 meter fra stranden. Man kommer til stranden men en spasertur gjennom en liten furuskog, men hotellet har også transport. Sandstrand med sand og små mindre steiner. Det blir dypt ganske fort.
Strandrestaurant og tilhørende bar samt solsenger med soltak gratis.
Restaurant på stranden er stengt i vintersesongen (april-nov)

Aktiviteter
Spasenter med hamam, badstue
Treningsstudio
Utendørsaktiviteter på dagtid som vannaerobic, aerobic, basseng spill og konkurranser
Kveldsaktiviteter med liv musikk og utendørs underholdninger
Fotograf
Ulike butikker
Vannsport på stranden – mot ekstra kostnad
Miniklubb (4-12 år) med innendørs og utendørs lekeplass. Ikke-svensktalende personale
Spillrom med biljard og Playstation
Konferanserom med teknisk utstyr

I begynnelsen og i slutten av sesongen noen aktiviteter kan bli kanssellert pga værforhold.
Visse aktiviteter mot tillegg.

Helse og sikkerhet
Rommet har røykvarsler og hotellet har brannalarmer i henhold til lover og regler. Hotellet bruker et eksternt selskap for kjøkken og bassengprøver. Daglig prøve av bassengvannet tas. Bassengskilt og nødutgangsskilt innenfor hotellområdet og ved heis. Balkongrekkverk høyere enn 110 cm og ingen mellomrom større en 12 cm.

Handikappvennlighet
Hotellet har 3 handikaprom for maks 2 personer. Rommet har tilpasset bad og bredere dør. Man kan komme seg rundt hotellet via heis og ramper. Vanlig metallstige i bassenget.

Avstand:
Lokaltsentrum: 2 km –Titriyengöl
Side Center: 9 km
Buss: 500 m
Strand: 300 m
Nærmeste sykehus: Anadolu 10 km
Nærmeste apotek: 2 km
Nærmeste minibank: 2 km
Nærmeste bank: 11 km
Taxi utenfor hotellet eller resepsjonen kan ringe etter en taxi
Flyplass: 75 km Antalya
Flyplass: 105 km Gazipasa
Transfertid fra Antalya flyplassen til det første hotellet i Side er omtrent 1 time. Siden hotellet ligger like utenfor Side, kan du regne med det tar litt lengre tid.

Personliga meninger – Susanne K – Kvalitetansvarlig
Hotellet er en høy bygning og fra avstand kan man tenke det er som stor cruisebåt. Hotellet har alt du trenger for en god ferie da det er moderne, nytt og 5-stjerners. Det er enkelt å komme seg til Side med lokalbuss
Kontakt oss
Melding

Reservation number not provided

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notattene dine er ikke skaffet

Sender

{{message}}

Ønskemål

{{inquiryWizard.Answers[inquiryWizard.Step].Question}}

  • {{option.Text}}
    • {{childOption.Text}}

Name not provided

Email not provided

Phone not provided

Notes not provided

±3 ±7 ±14

Sender