detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Dermatologi

Ikke-kirurgisk dermatologi og estetiske behandlinger

Anti-rynkebehandling med Botox

Musklene i ansiktet og på halsen brukes hele tiden ved bevegelser og sammentrekninger, og dette kan gi dynamiske eller blivende rynker. Botox-teknikken til fjerning av slike rynker er et toksin, som fremstilles kommersielt med en bakterie, som heter Clostridium botilinum. Botox til ansikt og hals innføres ved hjelp av injeksjon. Inngrepet settes i pannen, mellom øyenbrynene, i øyeomgivelsene, i neselinjen, leppekonturen og halsen. Etter inngrepet kan pasienten med det samme vende tilbake til hverdagen. Innenfor maksimalt 15 dager inntreffer virkningen. 

Migrenebehandling med Botox

Kronisk migrene (hodepine) kan behandles med Botox, hvor hyppigheten av hodepine og smertenivå nedsettes, og livskvaliteten økes merkbart.

Botox antiperspirantbehandling 

Især voldsom svette (hyperhidrosis) kan bringes under kontroll ved anvendelse av botulinum toksin. Spesielt i armhuler, hender, føtter og ansikt kan det være problemer med voldsom svette. Ved bruk av Botox kan svetten reduseres med 80%, og kroppen vil fortsatt produsere den nødvendige mengden svette.

Utfylling av utvalgte detaljer

Effekten av tyngdeloven og alder viser seg som tap i det subkutane vev, hvilket skaper bl.a. rynker og markerte linjer. Vevstapet kan lett erstattes ved å innsprøyte Hyaluronsyre. Da Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, er risikoen for at man får en allergisk reaksjon liten. Vanligvis injiserer man ved siden av nesen, kinn, munnvikene, leppelinjen og rundt øynene. Resultatet er hurtig synlig og ser naturlig ut. Etter inngrepet kan pasienten med det samme vende tilbake til hverdagen. Små, blå merker kan i sjeldne tilfeller forekomme men vil avta i løpet av 3-4 dager. Resultatet holder i mellom 1 til 1,5 år, men kan ved gjentagende behandling forlenges.

PRP (Platelet Rich Plasma)

PRP (blodplate beriket plasma) er en cellebiologisk behandlingsmetode til gjennopbyggelse av eldet og skadet hud og rynker, bla. ved å stimulere hudens celler. Behandling er fortrinnsvis av rødme og rynker og brukes mest til eldre ansikter, halsområde og hender.
Behandlingen utføres ved å ta pasientens eget blod, ekstrahere blodplate beriket plasma (PRP), og innsprøyte stoffet i form av flere innsprøytninger. Med denne metoden blir pasientens egne blodplater og hvite blodlegemer i de konsentrerende blodceller aktivert, og prosessen starter en regenerering på cellenivå, og gjendannelse kan dermed sikres på naturlig måte. 
For å sikre varig effekt skal behandlingene gjentas 1-2 ganger om året. Behandlingen er praktisk og enkel, og det ses sjeldent bivirkninger annet end evt. små, blå merker, som forsvinner fullstendig etter 3-4 dage.
Hovedformålet med PRP er å gi pasienten et fullstendig naturlig stoff tilbake for å øke hastigheten av blodgjennomstrømning i de gjeldende områder.

Behandling med stamceller

Behandling med stamceller gir en fornyelse av kroppen laget av dens egne celler. Det tilbys to forskjellige metoder. 
Fibroblastkulturer, som tas ut bag øret, reproduseres i laboratoriet med et stykke av pasientens hud. Disse fibroblastceller innsprøytes deretter i de gjeldende områder. Dette krever ikke operative inngrep, og pasienten kan vende tilbake til hverdagen etter behandlingen.
SVF (Stromal Vascular Fraction) fettvev tas fra hofte og mage, og in vitro fremdyrkes ca. 500 millioner stamceller, som innsprøytes i det planlagte område. Operasjonen kan utføres under lokalbedøvelse. Med denne behandlingen økes ansiktsfylden og dermed kan det skje en fjerning av arr og arrvev, permanent brystforstørrelse eller utbedring av ben og hofter.

Ansiktsløftning med Plexus System (PDO tråd)

Ved PDO bringes det spesielt utformede tråder i forskjellige størrelser på passende steder i det subkutane vev ved hjelp av meget tynne nåler. Disse tråde absorberes av kroppen, og samtidig aktiveres fibroblastceller og produksjon av kollagen (fibrosis). Hudens fasthet og gjenoppbygning økes, og resultatet er en oppstramming. Behandlingen skjer under lokalbedøvelse; det kan forekomme svake merker i opp til 4-5 dager etter inngrepet.

Mesh Face-oppstramming

Brukes til personer, som ikke ønsker et operativt inngrep, især til slapp ansiktshud og synlig aldring. Man går inn under huden under lokalbedøvelse på halsen, kinnene og nedsunket vev. Oppløselige, midlertidige tråder (bløt silhuett) og uoppløselige (fjedertråd) kan anvendes. Oppløsning av trådene tar 1,5-2 år; ved ikke-oppløsende tråder tar det 4-5 år. Merker og hevelser etter inngrepet blir normalt bedret etter 4-5 dager. 


Slik gjør du:

Medisinsk behandling og veiledning foregår hos Anatolia Hospital i Antalya. Du kan lese mer på sykehusets hjemmeside.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en lege, før du treffer en beslutning eller forplikter deg til en behandling. Da alle er forskjellige, vurderes hver sak individuelt for at sikre den aller beste kvalitet og pris. 
Kontakt evt. Detur ang. reisearrangement på medicalholidays@detur.com.
Du kontakter Anatolia Hospital ved å fylle ut skjemaet under og klikke på send.

Navn
Etternavn
E-post
Mobiltelefon
Adresse
By
Beskjed