detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Hårtransplantasjon

Effektiv og skånsom hårtransplantasjon

Anatolia Hospital i Antalya er spesialister innen for hårtransplantasjon og har mange års erfaring på nettopp dette område. Behandlingen finner sted i et rolig, rent og hygienisk miljø. Du er garantert et naturlig resultat, for hvert tilfelle behandles individuelt, og du har forskjellige valgmuligheter, når det dreier seg om din behandling samt varighet og utgifter, slik at du hele tiden har styr på prosessen.
 

Muligheter innenfor hårtransplantasjon 

•  S.A.F.E. (Surgically Advanced Follicular Extraction) eller F.U.E.: Denne metoden er den naturligste måte til både å 'høste' og gen implantere hårsekker. Hver gruppe av hårsekker tas ut ved hjelp av et nålelignende instrument og blir så transplantert på samme måte. Dette sikrer at det ikke blir noen arr eller sying, og det gir et mer presist og naturlig resultat. 
•  F.U.T. (strip) teknikk involverer avskjæring av hodebunn, som kirurgisk fjernes fra donorområdet, og sårkantene syes sammen. Det avskårne skjæres så ut i stykker på 1 eller flere hårsekker hver, og disse delene brukes i mottakerområdet. Dette er en operasjon, som omfatter sying, som utføres på en slik måte at det dannes færrest mulig arr. 
•  Kombinasjon av de to ovenstående teknikker er også en mulighet, avhengig av den enkeltes forhold og ifølge en spesialists vurdering.


For din pleie og ditt velbefinnende

•  Flerspråklig personale 
•  Lett tilgengelig 
•  Prat om muligheter og gå videre med det du har råd til 
•  Mulighet for transport til og fra dit hotell 
•  Forskjellige andre behandlinger mot hårtap og tynt hår avhengig av dine forhold og ønsker 
•  Mulighet for gradvis utskiftning av hår over flere behandlinger etter behov  


Slik gjør du:

Medisinsk behandling og veiledning foregår hos Anatolia Hospital i Antalya. Du kan lese mer på sykehusets hjemmeside.
Du kan på et hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en lege, før du treffer en beslutning eller forplikter deg til en behandling. Da alle er forskjellige, vurderes hver sak individuelt for at sikre den aller beste kvalitet og pris. 
Kontakt evt. Detur ang. reisearrangement på medicalholidays@detur.com.
Du kontakter Anatolia Hospital ved å fylle ut skjemaet under og klikke på send.

Navn
Etternavn
E-post
Mobiltelefon
Adresse
By
Beskjed