detur facebook
Bestillings Telefon

815 22 815


Hverdager: Kl. 8:00-20:00

Lørdager og Søndager:

Kl. 09:00-18:00

Laser øyekirurgi

Få nytt syn

Du kan få korrigert ditt syn ved hjelp av laserkirurgi i et moderne og velutstyrt miljø og etterfølgende rekreere i kystbyen Antalya.
Dünyagöz Hospitals Group, som holder til i sentrum av Antalya, er et ansett legesenter på grunn av dets teknologi og erfarne personale. Dünyagöz fokuserer kun på øyet og øyensykdommer og benytter seg av den nyeste teknologi og behandlingsmetoder.
Dünyagöz Hospitals Group tilbyr løsninger innenfor alle former for øyebehandling med flere hundre forskjellige behandlingsmetoder. Ut over å bidra til fagområdet oftalmologi (øyensykdommer) med revolusjonerende nyskapelser under medisinsk ledelse av oppfinneren av Lasik-metoden, Prof. Dr. Ioannis Pallikaris, utfører Dünyagöz behandling med laser og okulær plastkirurgi mot for eksempel grå stær, hornhinne og andre øyenskader.
Dünyagöz Hospitals Group tilbyr behandlinger på 17 avdelinger fordelt over hele Tyrkia inklusive Istanbul, Ankara, Antalya, Izmir, Adana, Samsun, Bursa, Erzincan, Sakarya og Tekirdağ, og har ytterligere avdelinger i Tyskland, England og Georgia. Konsernet har en førende rolle innenfor medisinsk turisme i Tyrkia og behandler tusenvis av pasienter årlig fra hele verden. 

Behandlingsformer

Laser-behandlinger 

Laser er den mest alminnelige metode for behandling av myopi (nærsynthet), hypermetropi (langsynthet) og astigmatisme samt til korreksjon av synsfeil. I Dünyagöz Hospitals Group anvendes Relex Smile, i-Lasik, PRK, Intralaser og Wavefront teknologier av leger, som er spesialister innenfor laserbehandling.

Hornhinnetransplantasjoner

Hornhinnesykdommer kan være medfødte, genetiske eller mikrobielle. Noen sykdommer, som keratoconus nedbryter hornhinnen og kan kreve hornhinnetransplantasjon. I Dünyagöz Hospitals Group utføres hornhinnetransplantasjoner av øyekirurger, som er spesialister innenfor dette område, med den nyeste teknologi, som muliggjør alt fra mindre øyeoperasjoner til komplisert øyekirurgi.

Grå stær

Bak pupillen sitter en naturlig, transparent linse. Når denne naturlige linsen blir sløret, kalles det for grå stær. Synet forringes gradvis, etterhvert som den grå stæren utvikler seg. Operativ fjerning er den eneste behandling, og hornhinnekirurgi utføres normalt under lokalbedøvelse. Hornhinnekirurgi utføres normalt ambulant, dvs. at du kan forlate sykehuset et par minutter etter operasjonen, og du kan vende tilbake til dagliglivet etter et par dager.

Behandling av netthinnen

Netthinnen er et lag av øyeeplet og består av lysfølsomme celler. Netthinnesykdommer kan skyldes aldring, diabetes eller andre sykdommer, trauma i øyet eller noe arvelig. Netthinnesykdommer er en direkte trussel mot synet. Et plutselig eller gradvis tap av synet, forvrengt syn, lysglimt, rennende øyne, sløret syn eller midlertidig synstap kan skyldes mange ting. Tidlig diagnostisering, forebyggende medisinsk behandling og hurtig og omhyggelig operativt inngrep er av avgjørende betydning. 

Bionisk øyekirurgi

Bionisk øye, også kjent som Argus II Retinal Prosthesis System eller netthinneimplantat har til formål å øke synsevnen hos pasienter, som lider av retinitis pigmentosa, og dermed øke registrering av lys og skygge.  Retinitis pigmentosa er en sjelden sykdom, som i daglig tale kalles nattblindhet, og som kan føre til fullstendig blindhet. Ved denne sykdommen mister lysreceptoringen sin funksjon. Argus II bionisk øyekirurgi kan anvendes på personer, som ikke har lysreceptorer eller har alvorlige skader, men hvor nervene er sunne. 

Okulær plastkirurgi

Okulær plastkirurgi er den delen av synskorreksjonen, som angår øyelokk, tårekanaler og øyehulesykdommer. Det omfatter fjerning av poser under øynene og intraokulær tumor, kunstige øyne og estetiske formål og behandlinger med botox.  

Andre mulige behandlinger: 

•  Strabismus (skjeling) 
•  Øyensykdommer hos barn 
•  Glaucom (grøn stær) 
•  Neuro oftalmologi 
•  Uveitis (betennelse i øyet) 

Slik gjør du: 

Medisinsk behandling og veiledning foregår på Dünyagöz Hospitals Group i Antalya. Du kan lese mer på Dünyagöz's hjemmeside.
Du kan på hvilket som helst tidspunkt komme direkte i kontakt med en lege, før du treffer en beslutning eller forplikter deg til en behandling. Da alle er forskjellige, vurderes hver sak individuelt for å sikre den aller beste kvalitet og pris. 
Kontakt evt. Detur ang. reisearrangement på medicalholidays@detur.com. 
Du kontakter Dünyagöz ved å fylle ut skjemaet under og klikke på send.

Navn
Etternavn
E-post
Mobiltelefon
Adresse
By
Beskjed